About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, October 22, 2010

my lovely classmates

luahan rasa emy'n at 12:59 PM
PBM 1 ataupun nme penuh is pemulihan bahasa melayu 1 :) kt IPG ni ade 3 batch je yg ade kelas pemulihan.. xbyk coz IPG KPT ni basic nye is technical kan.. so, these are some stories about my class.. same je muka-muka sume dari sem 1 ppismp sampailah 8 pismp nnt.. insyaAllah =)

ni antara aktiviti kitorang ^^

Masuk kelas pra sekolah...

masuk kelas pra sekolah ni sebab lect suruh kitorang tgok BBM yg cikgu pra buat.. erm, menarik ^^ banyak benda yg ade dlm ni.. lagipun kitorang nnt akan dpt kelas sndiri bile da kerja nnt..


kanak-kanak riang :P


jakun ngn boneka.. huhuh ^^



topeng lady bird n kucing :)



topeng lebah n kucing :)



aku n puppet :)


simulasi P&P

ni time subjek pengenalan kepada pemulihan.. penting sgt coz this is our major subject.. simulasi ni dbuat untuk melatih kitorang especially kami yg bawak watak sbg cikgu.. dalam simulasi ni jugak, cikgu kene sediakan teknik2 yg betol.. yg pastinye, bile diorg ni jadi budak2, sgt la melebih-lebih... huhu.. poning palo den *_*



murid-murid yg byk kerenah *_*



cikgu-cikgu yg baik.. hee



sesi urut-mgurut by cikgu amalina :D hohoh


sesi penggambaran :)

sesi pggambaran ni once a year akan dibuat.. ade lah byran untuk dpt gmbar saiz 8R n bbrape keping 4R.. tp gamba2 ni sume dari my nick S220 :)



sebelum bergambar ~ sibuk pilih kot yg sesuai ngn size :P



edited by me :D



xtau la nape sume tunjuk gigi :P hehe



one more... peace!


last, ni saje je letak gamba.. antara kerenah2 budak2 kelas.. dsebabkan cume 3 org je jejaka dlm kelas, 17 org perempuan amatlah berkuasa.. huhu.. sejak sem lepas, ketua n pnolong org pmpn.. n akan dtruskan smpai akhir sem.. (sume org akan rase) :D



budak chantek ^^ huhu.. fanatik ngn suju nih



ni time lect belom masuk.. ish2.. sgt keanak-anakan.. huhu.. da la tepi koridor.. :PP



senyum je tgok lagak org yg drakam dlm kamera tu.. :PP



ni plak kaki study.. ecece :P gud2..

ape pon, hope kelas PBM 1 dpt hasilkan guru-guru yg berdedikasi kelak.. ^^ need to sacrifice more to be the best among the best..

last word ~ I love my classmates.. ecece.. =D hehe

4 kata-kata:

AYA AKIRA said...

Kelas paling haru biru semesta alam...
klu dpn klas lain. baeknya...^-~

emy'n said...

hehe.. biase la tu ma. hye jauhari mgenal manikam :)

pemadam said...

haha.. itu la kehidupan.
suke post yg akhir-akhir tu.
keranah keanak-anakan budak2 kelas kita.. muccch like lah ! haha

emy'n said...

:) hehe.. very childish.. include u kan.. men2 tepi koridor ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review