About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, November 22, 2010

dirgahayu tuanku

luahan rasa emy'n at 2:20 PM


DYMM sultan Ibrahim ibni almarhum sultan Iskandar




edisi khas BH 22 nov 2010 :)

salam,

hari ni hari cuti kat negeri JOHOR :) well, sy mmg da cuti pon.. huhu..
hari keputeraan baginda sultan jatuh pada hari ni.. emm, sgt bangga mempunyai sultan seperti sultan Ibrahim :)

mesti ramai tau kan psl KMJ.. bukn kolej matrikulasi johor tapi Kembara Mahkota Johor ^^
dulu, penah sekali masa sekolah kt SAKTI, kitorg beramai-ramai beratur kt spnjg jalan untuk menyambut sultan n konvoi bermotor beliau.. mase tu baginda bergelar tunku mahkota johor.
this year pula, baginda sultan mengelilingi Johor dengan kereta api :) sempat pergi ke pekan layang-layang (my hometown) tp mase tu sy pula di KL.. baru masuk sem.. kalau x, dapat tengok sultan dgn lebih dekat :)

oh ye, sila la bace edisi khas johor dlm BH hari ni.. huhu.. :)

p/s: saya bangga jadi anak JOHOR ^^

daa, till then ~

2 kata-kata:

anoimohd said...

pehh..anak johor sjati nih..hehe

emy'n said...

:) mesti la.. huhu.. dri lahir smpai besa dok johor...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review