About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, December 27, 2010

award

luahan rasa emy'n at 9:42 PM
Assalamualaikum =)
dulu kan, masa baru berjinak-jinak dengan blog, tak tau pon award tu ape..
tapi bila dah banyak belajar and tanya macam2 kat Is, dah faham dah and boleh hias-hias sikit blog ni ^_^
award ni dari my dear Is. dia dapat dari kawan blogger lain. lepas tu dia tag kita untuk ambil award ni
 thanx dear :)

semuanya ada 5 ^^


so sweet lah dear :) semuanya cantik2 tau ^^

PANDANGAN TENTANG PEMBERI AWARD = baik, peramah and ramai follower :D

1) tunjukkan gambar desktop anda


2) snap gambar anda sekarang....
sekarang? nak skip jugak la macam Is.. hehe..

3) 3 words describe si dia...
siapa ek??
buah hati ke.. huhu.. skip jugak.

4) 3 words describe youself....
- pendiam
- saya baik ;) hehe
- percaya diri sendiri..

5) anda selalu masak?
jarang lah ..

6) tag 5 blogger yang comel dan sweet.....
- maisya - marina - farhana - faezah - nafisa - kayun

sekian, terima kasih ^_^

5 kata-kata:

Gentleman Frog said...

salam,

boleh buat lgi satu page utk award

the after effect

Kayun said...

tq emy'n sudi tag saya..hehe..kiranya saya dpt suma tu ka?hehe..maklumlah saya pun baru jugak dan kurang paham lg award2 ni..hehe

emy'n said...

man:

wsalam.. rsenye ckup 1 je,..

kalo 2 susah kot nk jage.. hehe

emy'n said...

kayun: welcome ^^ a'ah.. amik lima2 tu.. pastu jwb la ckit soklan yg ditanye tu.. hehe.. yup, sy pon agak baru lg dlm award2 ni ..

Kayun said...

emy'n: dah buat da..hehe..tp saya rangkumkan ngan award yg lain sekali ye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review