About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Thursday, December 16, 2010

contest gambar paling chill

luahan rasa emy'n at 11:20 PM

assalamualaikum.. 
thanx to Is lg sbb tag me to join this contest :)
actually, xtau nk letak gmba mne satu n nk edit gmba pon agak malas sbb xterer sgt pon.. 
tp xpe la kan, org da tag.. so, kite wat yg termampu.. hehe.. 
b4 tu, tgok balik ea syarat-syaratnya..
hope xterlewat sbb lg 2 mggu da tutup tarikh :P


The Rule(s) :

1- Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'. (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2- Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3- Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.

Kami CHILL, anda?!!

4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5- Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.

Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010

dan ni gamba yg telah sy pilih untuk contest O_o




tagline is:
kami tak kisah! hehe..


warna yg digemari pula ade tiga:
biru, hijau muda n putih :)


sekarang nak tag 3 org:
- far
- jia
- gentleman frog


TQ so much ^^

5 kata-kata:

pemadam said...

oke.. yg ni mcm best . tq emyn!

idAti mALek said...

hallooouu

thanks for joining yep yep :p

folo anda kembali kerna anda mmg chill-lahhh!!!!

hohohohoh

emy'n said...

jia: welcome.. ^^

emy'n said...

idati: tQ so much :DD

Gentleman Frog said...

salam,

dah participated... jgn mareeee gadis comel tak bley mareee taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review