About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, December 26, 2010

'giveaway separuh jiwang'

luahan rasa emy'n at 9:15 PM
assalamualaikum :)

firstly, thanx to marina sebab tag and bagi wat giveaway ni (GA). actually, ni first time buat GA. macam contest jugak la kan rupa dia ni.. hehe.. :D

So, kite wat je la kan .. sebab orang da tag =) bila fikir2 balik memang ada tag yang tak dibuat.. hmm, sorry tau sebab tak buat.. macam terlepas pandang :/

GA ni adalah dari weeda. hadiah2 pula disponsor oleh bifa's collection. well, memang best tau hadiah2 die ni.. huhu :) untuk maklumat lanjut pasal GA ni .. boleh klik sini :) sampai 3 januari 2011 je GA ni..


oklah, kite cite2 sikit pasal GA ni ea.. GA separuh jiwang ;) huhu.. suka la bila ada perkataan jiwang kat sini  ^^.. sebab memang diakui bahawa saya ni jiwang (yeke?) hee.. 
orang2 yang rapat and kenal je la kan yang tau ^_^ 

last but not least, saya mau tag
@ farah yasmin  @ nurhanisah

sekian , =D

5 kata-kata:

Kayun said...

wah..mcm best je giveaway ni..:D
cik emyn..hehe..saya ada tag awak kat belog..contest baju kurung..hehe..kalau x busy boleh la join..hehe :D

Kayun said...

haish lupa pulak nak letak link..haha

http://kayunkayun.blogspot.com/2010/12/kami-berbaju-kurungmelayu-kami-tetap.html

emy'n said...

tQ kayun :D

Nurhanisah said...

tq emy for tagging! :)

emy'n said...

welcome ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review