About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Wednesday, December 22, 2010

segmen jom berkenalan

luahan rasa emy'n at 10:02 PM
Assalamualaikum..
kali ni dapat tag lagi dari Is :) iaitu segmen jom berkenalan.. so, kita buat je la kan.. sebab tarikhnya sampai 3 Januari 2011 saje.. thanx dear for tagging!

 
sekarang, kita tengok syarat2 dulu k..
1)Buat Entry bertajuk"SEGMEN JOM BERKENALAN" 
 
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry
anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..
linkkan ke entry ni~ ni link nye segmen-jom-berkenalan 
 
3) Jawab 7 soalan berikut:

-Apakah status anda
~ status? erm.. for this time being, i'm still single ;) yelah, lom kawen lg.. hehe :P ok2, honestly belum ada apa2 ikatan lagi ngan berlainan jantina kecuali kawan-kawan saje.. (hope clear)..
~lagi, status sebagai seorang pelajar/ guru pelatih di IPGM kampus Teknik, KL.. IPGM stand for Institut Pendidikan Guru Malaysia a.k.a maktab :) insyaAllah will become a teacher 

-Ceritakan tentang diri anda
~nama penuh ialah Nur Emyliza binti Musa, umur 20 tahun , lahir pada 1 September 1990..
~ mempunyai mak, ayah, 2 orang abang dan seorang adik perempuan :)
~ menetap di Johor, (anak jati ni) lahir n membesar di sini.. cuma sekarang da jauh sikit sebab belajar kat KL.. hehe
~seorang yang baik kot :P entah la, xkenal maka xtau la kan.. rase2 cam peramah sikit dan sensitif sikit :P seorang pendengar yg baik ^^
 
-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
~x ada apa sangat pon.. just nak tulis2 and ikut suka hati sendiri.. hoho.. actually, ni blog ke-3 tau.. sbb before ni buat padam buat padam.. xtau sangat pasal blog masa tu.. sekarang ni pon tengah belajar2 lagi :)
 
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
~dunia blog ni menarik, sesuai ngan peredaran masa dan bertepatan.. bagus untuk orang2 yg berbakat menulis... n sekarang ni memang ramai yang macam tu ;D

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
~buat la betol2.. jangan nanti terbiar x berpenghuni.. huhu.. kalau boleh, cuba tarik orang baca ngan wat entri2 menarik, xkisah la pasal life sendiri ke, isu semasa ke.. :D

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
~erm.. keunikan?? x pasti la, rasa cam biasa2 je.. :P

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
@sampai da bekerjaya n berkeluarga kot...huhu.. xpasti sebab mood berblogging ni xtentu.. kejap2 cam banyak sangat perkara yg nak update.. kejap2 rasa bosan pulak :P

ok lah, sekarang mau tag 4 orang:
  1. jia
  2. airul
  3. maisya
  4. nafisa
TQ so much!! ^^

6 kata-kata:

:Cikgu Akim: said...

mesti ramai kawan ni..yela seorang pendengar yg baik..bagus2!keep it up..saya doakan nur berjaya capai cita2 k!

salam perkenalan dri saya bakal pendidik...kalau ada masa lawatla kawan2 yg da join segmen ni..boleh tambah kenalan..link ada kt sidebar blog saya..

Gentleman Frog said...

salam,

o kiranya blog belum bertema lah ye..

MIMIE AIZA said...

awk sebaya saya. awk sebaya say.. hahaha.. terexcited :)

emy'n said...

cikgu akim: erm, ramai la jugak.. huhu.. tQ :) semoga kamu pon berjaya capai cita2 di UPSI..

insyaAllah.. bakal tgok nnt ^^

emy'n said...

man: wsalam..

yup, xde tema yg khas cam anda.. hehe

emy'n said...

mimi: huhu.. ramai yg sebaya kan :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review