About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Thursday, December 30, 2010

setiap detik berharga

luahan rasa emy'n at 9:57 PM
assalamualaikum :)

sedar xsedar, kejap je da nak abis tahun kan.. means, cuti pun da nak abes =/ hmm, tibe2 rase cam sekejap sangat cuti ni.. huhu.. padahal da cuti dari 16 November lepas =P 
sekarang ni ada dalam 3 hari lagi kat rumah, setiap detik memang berharga.. so much :')
tau kenapa??
sebab kat rumah ni rase tenang je, xde nak stress, xde wat assignment, bole bangun tido lewat, bole makan bila2 mase n macam2 lagi la.. sebab tu la RUMAHKU SYURGAKU.. hee ^^

so, kite flashback balik apa aktiviti sepanjang cuti ni.. erm, banyak jugak yang dibuat.. tapi kerja memang tak termasuk.. and perkara tu membuatkan diri ini bertambah 'sihat' :P wuhuu..
  1. ikut mak ayah pegi jemputan - well, x semuanya.. ada la dalam 5 majlis sumenye.. biase la bila cuti sekolah  ni, memang ramai yang wat walimah ^^ insyaAllah next year on June di rumah saya lagi           (abang kawen)
  2. housekeeping - ok, ini rutin sebab my mom work.. so, bangun pagi (xde pagi sangat :P) sidai baju, sapu rumah, kemas dapur and so on.. kire terjaga la kan kebersihan rumah ni.. hehe..
  3. on9 - yeah, ini lagi satu perkara yang dibuat selalu.. :) lagi2 banyak contest yang orang tag akhir2 bulan ni.. hehe.. 
  4. tengok tv - sangat banyak luang masa untuk menonton.. hehe.. lagi la astro ni banyak sangat channel yang best2.. =D axn, hbo, max, s.movie, s.world, fox, zee, n so on...
  5. main badminton - sesuai dimainkan di petang hari ^^ well, da banyak hari jugak main badminton ni ngan adik.. da dia sorang saje di rumah jadi kawan yang boleh ajak main.. hehe
  6. masak - biasa masak nasi je.. hee. kadang-kadang tu wat la jugak sambal ketuk, masak sayur, goreng yang senang-senang and wat minum petang jugak ^^


with sis :) ni la budak nye yang nk dikaco, nk ajak g memane naik moto, men badminton sesame.. :D

well, nanti jadi student balik la sampai cuti seterusnya pada bulan 6.. hmm, muke x ikhlas nak bergamba ni namenye.. dalam kelas.. :P

will meet again ^^ same2 tempuh sem 3 PISMP dengan baik.. insyaAllah ~
semoga sem 3 nanti dapat buat yang terbaik.. act, belum ade mood lagi nak balik KL.. hmm, kawan2 IPG lain ada da dapat result tau.. tapi IPG ni xde plak.. xde web yang khas untuk cek result ~  huh .. ape2 je la.. hope pointer dapat 3.5> :)

sekian ....

3 kata-kata:

izyana said...

how ur rslt dear?

emy'n said...

blom dpt lg.. naik nnt bru amik kt kaunter peperiksaan.. huhu..

Kayun said...

haah kan..tak berapa hari lg ipg nak bukak dah..uhuhu..malas la pulak nak pi mengaji balik..ahaha..

selamat thn baru untuk emy'n ye :D moga hepy selalu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review