About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Tuesday, December 14, 2010

style your hijab

luahan rasa emy'n at 8:48 PM
assalamualaikum :) 

firstly, thanx to Is coz tag sy untuk join contest ni..  puas jugak td belek2 gamba mana yg sesuai untuk dmasukkan.. sbbnye sy xpakai shawl.. selendang ade la sekali dua penah pakai.. hehe..


this is the banner of contest .. woot-woot is the owner :)
 sebelum sy letakkan gamba sy, jom kita tgok balik syarat2nya..

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar blog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box dia okay :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )
*
*
*
and now, ni gamba nya ^^ sy yg maroon k..


semasa aidilfitri 2010
sekarang, sy mau tag
  1. maisya
  2. jia
  3. ellina

10 kata-kata:

woot-woot said...

thanks joining..Alhamdullillah anda menutup aurat :)

keep it up ! good luck !

entry accepted ! :)

salam

emy'n said...

welcome :)

terima kasih ye..

wassalam

Gentleman Frog said...

as salam,

yang lelaki pula camna nak join (o_0)

lets quit our jobs

Akulah Aqilah Itu said...

seyes comel tudung tu. =) gud luck! =D

pemadam said...

salam..
emy, ak takde gambar hijab bersetyle. haha.. sume tudung bawal~~~

emy'n said...

man: tiada pluang la nmpknye.. hehe :P

emy'n said...

aqilah: thanx kamu ^^

emy'n said...

jia: yeke? erm.. boleh je rsenye.. sbb kt syarat ckp cmtu.. :D

hasrul hassan said...

Salam ...
mai singgah tgk peserta kontest ni . hmm ...

nice. Semoga berjaya..

http://hasrulhassan.blogspot.com

emy'n said...

hasrul: terima kasih ya ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review