About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, December 19, 2010

tag lagi

luahan rasa emy'n at 11:54 PM
Assalamualaikum.. :)

tQ to Is sbb bg tag ni.. kamu adalah org yg selalu bg sy tag.. hehe :P tag kali ni pasal makanan n minuman..


Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
@ nasi goreng tomyam - lg2 yg kt velo, ade satu kedai tu sedap.. :)
@ sate daging n ayam.. yg dekat spg renggam.. en. Jamal.. hehe
@ mom's cook.. apa2 yg dimasak la.. yg pedas2

Jenis air apa yang korang paling suka?
@ air yg suam2 gitu.. ehehe
@ xterlalu manis
Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
@ malay @ western @arabian

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
@ masak sayur
@ telur goreng :P
@ mee maggi
@ puding kastard/sagu/roti
@sambal ketuk

see, sume mmg senang kan.. sbb sume ringan2.. huhu.. kne perbaiki ;)

Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
depends la mkn katne.. hehe.. xde la mkn kt restoran mahal2..

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
KFC, rail coffee :) pling sedap kt ctu nasi lemak ayam kot.. mee kari pon, tp xbape minat.. hehe


Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak.

Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.
@ayam @arnab @lembu @itik @merpati 
Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
muihihi.
 sorry, da xingat la.. huhu


Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
aaa, bekas pasangan bole x?? haha
@ tau fu fa.. sbb die suke :P 
Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
@air bujang pon ok.. nak berat ckit wat r nasi ayam ke, puding ke.. ehehe

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
@mcm xde je..


Jajan/ cekedes yang korang suka
da besa ni, xbape mkn jajan la.. ehehe

Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
@ nasi ayam
@ nasi lemak


Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
nasi goreng kg.. masak sendiri.. pedas gile sbb byk sgt letak cili api.. haha

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
sate, puding n air cikong. hehe


Sila tagged 5 orang dan PAKSA mereka buat tagged ini..
izyan, airul, norfa, kak reena, izatul..


daa, tQ so much ^^

2 kata-kata:

pemadam said...

nasi goreng tomyam

* kedao yg mana ye? work2 tu ke~

emy'n said...

kedai yg sebelah lilin.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review