About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, January 29, 2011

cuti, tugasan dan kerja sekolah

luahan rasa emy'n at 8:08 PM 2 kata-kata Links to this post
bismillahirrahmanirrahim :)

agenda waktu ini adalah cuti raya cina sampai 6 feb 11 ^^

kemudian ada kerja sekolah - ujian diagnostik bacaan, ujian diagnostik praktik, bla bla bla.. lom kire lagi.. huhu

dan tugasan a.k.a assignment - lakaran bilik darjah 3D, dan lain-lain yang belum sampai due date :P

btw, sangat gembira apabila ada sepupu yang berdekatan ngan rumah yang belajar arkitek =) 
well, boleh la dapatkan bantuan untuk bilik darjah 3D .. (^_^)

esok2 pula, akan ke tabung haji untuk menambah akaun .. yuhuu.. :D kemudian nak tambah wish list, lepas tu rasa nak wat spec baru.. n bla bla bla.. haha.. [macam la banyak sangat elaun tuh (-_-!)]

takpe2.. yang penting da banyak dalam akaun ^_^ for future.. wehee.. 

ermm... spec bingkai separuh???
 or


spec bingkai penuh???
@_@

yang penting nak kontek lens je sebenanye.. 
nak brown colour >.<

hee.. thanx for reading ;)

Wednesday, January 26, 2011

berlari-larian

luahan rasa emy'n at 11:19 PM 4 kata-kata Links to this post
assalamualaikum :)

pejam celik pejam celik da tahun 2011 da kan.. means da kali ketiga kitorg menyertai larian mesra.. dan da hampir 3 tahun belajar kat IPG ni.. ^^ huhu
esok, 27 Januari, akan berlangsung lagi larian 1 Malaysia :)
laluan yang sama n jarak yang sama untuk tahun ketiga aku di sini.. dalam 5km something..
tapi yang sukar tu sebab berbukit-bukau.. lari dalam taman la katakan.. :P
hopefully dapat sumbang mata lagi la untuk rumah sukan sendiri..
and mana la tau ade rezeki untuk dapat nombor :P (angan-angan saje) hehe

ni gambar-gambar kenangan masa 2009.. sem 2 PPISMP
godek-godek tadi jumpa gambar yang ni je.. gambar tahun lepas tak perasan kat mana..
yang pentingnya, warna baju tetap sama..
alah, yang macam kat sekolah tu.. ehee..
ahli rumah merah dan rumah hijau ^^ sebelum larian bermula..

me - rumah kuning - :D

classmates yang best!

kasut-kasut yang telah banyak meninggalkan kesan tapak kaki di taman itu.. ehehe

heroes of the class >.< mne ntah lagi satu?

lepas lari.. makan-makan pulak ^^

zaman sebelum matang .. haha
hope dapat buat yang terbaik esok..  :)

sekian, tQ

Saturday, January 22, 2011

hindustan

luahan rasa emy'n at 2:32 AM 8 kata-kata Links to this post
assalamualaikum.. :)

sape minat hindustan?? hehe.. ok, just nak cite pendek je.. ^_^
act, dari kecik lagi da mula expose ngan cite2 hindi ni..
first sekali tengok kuch2 hota hai.. lakonan SRK, kajol n rani mukherji..
lepas tu banyak lagi cite yang ditonton bila da sekolah..
tapi da mula berkurang sikit sebab macam da xberminat nak beli cd lagi..
cuma lately ni je macam minat balik.. tu pun sebab da nampak beza muvi hindi dulu ngan sekarang..

apa yang beza?? :) cite hindi dulu banyak sangat pasal cinta, konflik keluarga, dendam yang tak sudah.. n macam2 lagi..
tapi cite hindi sekarang, banyak yang terapkan nilai, n pengajaran yang boleh amik.. betul kan??

3 idiots *google pic*
 first, cite 3 idiots.. sebenarnya, x tengok sangat cite nih.. tengok pon ade skip2.. tapi boleh faham..
sangat best cite ni sebab die cite pasal budak kolej yang banyak wat hal.. last2 diorang semua berjaya dalam life n karier masing2..
friendship values pon sangat2 ditunjukkan =)
hero cite ni amir khan ..


ghajini *google pic*
 ghajini ~ ghajini ni sebenarnya nama orang, watak protagonis dalam cite ni.. baru je tengok cite ni kelmarin.. sangat best! sebabnya, amir khan melakonkan watak pesakit amnesia  (short term memory).. hanya dapat ingat something dalam 15 minit saje.. the story is all about revenge and love :') memang sangat tersentuh hati bila tengok cite ni.. watak sanjay sunghania sangat sweet..
bayangkan la orang amnesia yang berjuang nak balas dendam atas kematian kekasih dia..
sangat susah n macam2 hal yang dialami ..


my name is khan *google pic*
 SRK n kajol :) sweet partner.. my name is khan cite pasal autisme plak.. autisme ni satu penyakit yang menyebabkan kesukaran dalam komunikasi n pergaulan seseorang itu.. ehem.. sangat bagus untuk cikgu2 yang belaja pemulihan or pendidikan khas ok :P hehe.. sebab kita kena tau anak2 murid kita nanti macam mana.. mungkin ade autisme..
cite ni pasal cinta antara 2 orang yang perbezaan agama.. juga mengisahkan perjalanan seorang pesakit autisme yang bersungguh-sunggguh untuk berjumpa dengan presiden US semata-mata nak cakap..
"my name is Khan, and I'm not a terrorist"  (cite ni berkaitan juga dengan tragedi 11/9)
ada part yang sedih, gembira, marah n macam2 lagi..


taare zameen par *google pic*
lagi satu cite yang bagus untuk cikgu2 PL n PK :) cite pasal kanak-kanak disleksia yang terpaksa mengharungi macam2 rintangan untuk belaja.. sangat2 tersentuh dengan cite ni sebab tiada sorang pon yang faham dengan keadaan Ishaan yang menghidap disleksia (kecelaruan minda) termasuk family sendiri. dah tu, kene paksa masuk asrama ~ tekanan emosi yang sangat teruk di asrama :/  sampailah muncul seorang cikgu yang berjaya mengenalpasti masalah ishaan ni n sedaya upaya tolong dia :') 
starting from basic (membaca n menulis)  last2, Ishaan dapat membaca n kembali seperti dulu


rab ne bana di jodi *google pic*
last, cite rab ne bana di jodi :) jalan cite yang menarik sebab ade 2 watak yang SRK kena bawak..
dalam misi untuk menawan hati isteri sendiri.. Suri terpaksa menjadi Raj =) jadi partner kepada isteri sendiri untuk pertandingan tarian..  sumenye sebab perkahwinan yang secara tiba-tiba tanpa rasa cinta.. huhu.. 
kirenya, pengajaran yang kita boleh dapat ialah.. cinta tu tak semestinya berbalas, cukup dengan hanya memastikan insan yang dicintai tu bahagia :D
"there's no goodbye in friends. all we have to say is, until we meet again" :')


p/s : suka dengar lagu hindi sebab muzik die best :) so do the movie.. semua perasaan ada ^^

sekian..

Wednesday, January 19, 2011

heart

luahan rasa emy'n at 11:14 PM 2 kata-kata Links to this post

lately, heart always been like this =(

sama ada sedar atau tak... kadang-kadang perkara kecil pon boleh jadi sebab..

hmm.. selalu juga dengan orang terdekat.. maybe kebiasaan yang dilakukan tu dirasakan tak beri kesan apa-apa.. tapi sebenarnya kesannya lagi dalam dari yang lain-lain :/

orang lain takkan tahu selagi tak rasa sendiri perasaan tu.. tapi yang pastinya semua orang punyai tahap sensitiviti yang berbeza-beza kan?

tak tahu la kenapa.. sebab aku sensitif sangat or sebab orang sekeliling yang aku rasakan melampau.. apa-apa pun, aku lagi suka ambil reason yang pertama..

orang selalu cakap, sila pandang diri sendiri dulu sebelum nak pandang orang lain.. betul kan? sebab tu sekarang ni aku lagi suka diamkan apa-apa.. malas nak bising or bangkitkan apa-apa hal..

kadang-kadang juga air mata tu rasa murah sangat bila asyik keluar je.. :( 
tapi bagus jugak sebab dapat rasa kepuasan selepas tu..
dan air mata tu sebenarnya satu kekuatan .. bukan kelemahan :')

erm.. last word to myself.. just smile sebab senyuman tu akan menceriakan hari-hari kita..
hidup ni mesti diteruskan walau ke mana pun kita melangkah..
walau dengan siapa pun kita bersama...
walau dalam situasi apa pun yang kita hadapi..
walau rasa benci dan sakit sekali pun..
walau rasa sayang dan rindu macam mana pun..
sebab HATI kita sendiri yang akan menanggung semua tu..
and ALLAH knows.. HE knows the best for us..
insyaAllah .. everything will be alright some day...
:')


nukilan,

sekeping hati =')

Sunday, January 16, 2011

khurafat

luahan rasa emy'n at 9:54 PM 4 kata-kata Links to this post
assalamualaikum =)

kejap je da hujung minggu balik.. pastu da sampai minggu 3 persekolahan @ kelas.
well, cam biasa la bila hujung minggu je mesti rasa nak keluar jalan-jalan kan :P
ok lah, straight to the point, kali ni nak cerita sikit pasal cerita khurafat yang baru je ditayangkan pada 13 januari lepas...
semalam 15 hb  g tengok kat TS. baru 3 hari tayangan kan... orang jangan cakap la, memang penuh satu panggung...
nasib la dapat gak seat belakang walaupun duduk kat tepi.. lagi baik kot dari duduk depan n terpaksa mendongak (-___-!)
apa-apa pun, nak cakap terima kasih dulu kat encik MZ kerana sudi temankan hari sabtu saya ^_^
sudi jugak makan-makan ngan saya and tengok wayang sama-sama.. huhuh :P


well, cerita ni bermula dengan babak mengangkat jenazah ke perkuburan, di mana syamsul @ johan pun ikut sekali sambil menangis.. ( mula-mula lagi dia da letak babak last, pastu flashback) 
starting dengan babak johan kat rumah mak dia, with liyana @ aisyah, dan adik perempuan dia..
masa ni johan baru je kahwin ngan aisyah.. 
lepas tu, selit pulak babak di disko, watak anna @ salina ali tengah bersosial ..
lagi tepat kalau dikatakan tengah frust sebab pakwe dia Johan ni da kahwin ngan orang lain.. 

sweet bila jadi husband n wife ^^

.
.
.
.
.
(aku pendekkan sikit la ea, penat nak tulis panjang2..)
bila johan da berkahwin ngan aisyah, diorang sering diganggu ngan makhluk yang menakutkan..
kat mana-mana pon kena ganggu, sampaila diorang ni pelik ngan perkara-perkara yang berlaku..
dalam masa yang sama, anna tetap tak dapat terima kenyataan sampai sanggup bunuh diri..
dan lepas tu, johan diamanahkan untuk uruskan mayat anna n hantar ke kampungnya..
semasa hantar jenazah, johan dengan pemandu van terbabas masuk dalam gaung..
sebabnya, diorang kena ganggu time ni.. 
dan masa tu la babak johan dukung mayat ( macam dalam trailer), nak bawak ke mana ntah (-_-!)
masa tu jugak, hantu ni muncul lalu kejar johan.. (suspen)
johan berjaya jugak sampai ke jalan raya n tahan kereta orang..

lepas tu, bila johan sampai rumah, dia pelik la sebab x ada orang langsung, 
n terus dia pergi rumah mak dia..
time tu ramai orang.. johan pon terus naik dan panggil mak dia ( sebab dia ingat mak dia yang meninggal )
sekali johan terkejut bila tengok mayat dia sendiri yang terbaring kat situ *_*
johan pon ikut serta sekali mengiringi mayat dia ke kubur (babak masa awal2 tadi)
tapi kan, bila dia da diletakkan dalam liang lahad tu, terus johan terjaga n mendapati diri dia kat hospital..
( aku pon x sangka yang tadi tu mimpi dalam koma johan je =P)
tapi time ni, Johan memang da nazak n meninggal jugak akhirnya..

so, ending dia Johan mati.. sebab kemalangan.. dan babak mendukung mayat tu sebenarnya bukan la real sebab dia terus pengsan lepas2 masuk dalam gaung tu..

well, sorry lah sebab aku rasa x sedap la aku bercerita ni.. hoho :P
eh, lupa pulak nak btau yang khurafat tu.. 
sebenarnya, johan sendiri yang mengundang musibah bila berjumpa bomoh semata-mata nak kenal dengan anna (sebab anna x suka dia mula-mula)
babak jumpa bomoh ni pon diselitkan masa hantu anna tengah kejar johan dalam hutan..
kata bomoh tu, jangan sekali-kali siakan orang perempuan ni, sebab bila da sayang, dia akan sayang johan lebih dari nyawa dia sendiri.. dan kalau disia-siakan jugak, roh seorang mayat ni akan tetap ganggu johan.. (kiranya roh mayat ni da bersama ngan anna la kan)

kesimpulannya, aku rasa cerita ni biasa-biasa saja.. sebabnya tahap keseraman tu cam sama je..
babak suspen memang banyak sangat tapi semua tu macam dapat diramal.. hehe..
yang menambah seram mungkin babak di hospital, bilik mayat dan wad pesakit.. 
yang lain-lain tu sama je cam cite seram lain, kat rumah and kereta..
maybe sebab da banyak cite seram yang aku tengok.. 
apa-apa pun, thumbs up to syamsul sebab berjaya lahirkan cerita macam ni..
tak de la rasa rugi tengok KHURAFAT ni.. tapi x puas la sebab cite ni pendek n ringkas..
well, ni cite seram dia yang sulung kan, so, xboleh la expect tinggi sangat.. 
for me, cerita MANTRA lagi seram sebab banyak perkara yang x disangka-sangka.. 
tapi terkilan la x sempat tengok DAMPING MALAM.. mesti seram jugak kan @_@
.
.
.
.
.
.
p/s : maaflah sebab ayat yang aku tulis x best t_t ... huhu.. harap faham la ea.. 

pakaian hari itu :)

thanx for reading!! :)

Saturday, January 15, 2011

novelia

luahan rasa emy'n at 1:02 AM 2 kata-kata Links to this post
Assalamualaikum..

saya bukanlah seorang yang aktif mengumpul novel. tapi lagi suka meminjam orang lagi2 kat kazen.. huhu.. tapi sejak menjak ni rase cam nak beli sendiri jek, nak kumpul n wat koleksi.. nanti bole la wujudkan mini library sendiri .. ^^ sekarang lagi minat novel thriller, novel cinta bukan lagi pilihan.. sebab susah nak pilih -_____-

hari ni telah menghabiskan 419 ms novel Rayyan Fantasi karya Ramlee Awang Murshid  (RAM) ^^
beli masa 9hb lepas... tapi baru sempat bukak malam ni.. hehe..
ingat dapat habiskan terus 545 ms =P 
tapi otak da penat nak berimaginasi.. huhu.. ( kebiasaanku kalau baca novel :P)
lagi la novel Ramlee Awang Murshid ni jenis yang thriller and kadang2 tu benda yang xlogik.. 

apa2 pun, rayyan fantasi memang best ! =) semua novel karya RAM memang best agaknya ..
tapi takat ni yang penah baca ada 4 je termasuk rayyan fantasi .. tombiruo macam penah baca.. tapi lupa la (-_-!)
  1. ADAM
  2. ungu karmila
  3. 9 nyawa
*google pic* (best betol ade sume novel RAM) -jeles-

sinopsis of rayyan fantasi

RAHSIA susur galur Aiddin sengaja dirahsiakan oleh ayahnya, Ibrahim. Justeru… dia memiliki sebuah keluarga yang bahagia. Bagaimanapun kehidupan manusianya yang gembira dan ceria, tercalar apabila disahkan menghidap barah otak tahap empat. Doktor meramalkan Aiddin hanya mampu hidup dalam tempoh yang sangat singkat. Jiwanya terganggu dan sejak itu, Aiddin suka bersendirian.

Aiddin yang berduka cita ditenteramkan oleh tunangnya, Feena yang berjanji akan setia pada ikatan cinta mereka. Impian terakhir sebelum kematian meragut kehidupannya adalah untuk mendaki Gunung Kinabalu. Impian itu terlaksana, tetapi Aiddin hilang di kawasan hutan pergunungan. Selepas lima tahun berlalu, Aiddin muncul semula di kawasan tersebut. Sejak itu, beberapa siri pembunuhan ngeri berlaku. Manakala Aiddin sendiri sering mendengar bisikan suara perempuan.

RAMLEE AWANG MURSHID berjaya mewujudkan sebuah rahsia dalam lingkaran saspens, seram dan misteri dalam novel ini. Faktor cinta pula adalah pengikat, tetapi tidak semestinya tersimpul mati. Rayyan Fantasi merupakan genre yang berbeza dalam karya Ramlee kali ini. Ketika membaca novel ini, pastikan di sekeliling anda adalah realiti kerana fantasi begitu bijak menipu fikiran.

last but not least, nak tulis semua novel RAM (alaf21)
  • tombiruo
  • ranggau
  • mandatori
  • semangat hutan
  • ADAM (aku darah anak malaysia)
  • satu janji
  • tombiruo terakhir
  • rahsia perindu
  • bagaikan puteri
  • hatiku di harajuku
  • cinta sang ratu
  • ungu karmila
  • hijab sang pencinta
  • mikhail
  • 9 nyawa
  • rayyan fantasi (latest 2011)
p/s : nak beli semua boleh? rm 19.90 X 15 = rm 298.50.. haha.. =DD 
        lepas ni kalau nak bagi hadiah ke.. bagi la novel ramlee awang murshid ea.. hoho :P

Wednesday, January 12, 2011

contest jelingan manja

luahan rasa emy'n at 9:29 PM 10 kata-kata Links to this post
assalamualaikum..

sebenarnya, mood untuk contest2 ni agak berkurang bila da mula kelas.. hehe.. niway, saya berbesar hati untuk buat sebab dah di tag oleh cikgu Is dan cikgu Ell =)


ini cik bulan ^_^ penganjur contest
contest ni berakhir 22 januari ni. so, sempat lagi la kan kalau nak join.. 
untuk maklumat lanjut n syarat-syarat contest, jom klik sini..

.
.
.
.
.
.

dengan ini... saya persembahkan gambar contest ^_^

yellow light + pink tudung = yellowish pink :D
ok, harap cik bulan sudi terima penyertaan saya ^_^

sekian terima kasih ..

akhir sekali, saya mau tag 



Tuesday, January 11, 2011

kucing oh kucing

luahan rasa emy'n at 1:46 AM 9 kata-kata Links to this post
assalamualaikum.. =)

tadi petang, terjaga dalam kul 6 gitu.. =P biasa la tido petang... hehe.. padahal sepatutnya da semangat nak practice untuk larian mesra 27 jan ni .. (",) tapi still lagi tido and rehat2 saje.. -___- huuu..

bila da bangun tu, pegila bilik basuh untuk basuh muka and tangan .. sekali ternampak seekor parsi tengah jilat2 lantai.. alolo.. nak minum air ^_^.. dengan baik hati nya, terus pegi amik gayung, isi air n letak kat parsi tu.. ehehe.

tapi x sangka pulak dak jia boleh terkejut bila masuk2 je nampak kucing.. hoho.. lagi la sebab suasana bilik basuh yang agak gelap ( lampu rosak ) .. parsi tu pon terkejut gak tengok die. hehe .. klik sini kalo nak baca cite dak jia :P


well, teringat pulak masa tengok tv channel animal planet masa cuti ari tu.. pasal cat breed  :) sumpah best bila tengok sampai habis.. ada penerangan jugak pasal breed ( baka ) .. tapi 5 jenis je.. yang sebenarnya ada berpuluh-puluh.. cek sini..   yang femes je kot die tunjuk.. hehe..


first is egyptian mau .. 

macam rimau :P hehe

macam kucing local kan..
       

Egyptian Maus are a medium-sized short-haired cat breed. They are the only naturally spotted breed of domesticated cat. The spots on an Egyptian Mau are not just on the coat; a shaved Mau has spots on its skin. The Ocicat is very similar in appearance to the Egyptian Mau, but was the product of selective breeding which led to its spots. Another similar looking breed is the Bengal cat, but this breed tends to be considerably larger.

second is himalayans

parsi + siamese = himalayans ^^

da comel da.. tapi tembam sangat.. ehee :P
One of the most beautiful branches of the Persian family tree is the Himalayan, or as they are referred to in Europe, the colorpoint Persian. A distinctive combination of Persian and Siamese, this feline blends the beauty of both breeds to achieve a stunning combination. Most Himalayans have the solid body of a Persian and the coloring of a Siamese. Their bodies are light-colored with darker markings (points) on the ears, tail, feet, legs, and face, and most have incandescent blue eyes. Like Persians and Siamese, however, Himalayans are grouped into categories according to the colors of their points, and there are many different accepted colors and varieties.


 third is persian

putih :D

cute oh.. mau satu bole?

The Persian is a longhaired cat characterized by its round face and shortened muzzle. Its name refers to Persia, the former name of Iran, where similar cats are found. Recognized by the cat fancy since the late 19th century, it was developed first by the English, and then mainly by American breeders after the Second World War. In Britain, it is called the Longhair or Persian Longhair.
The selective breeding carried out by breeders has allowed the development of a wide variety of coat colors, but has also led to the creation of increasingly flat-faced Persians. Favored by fanciers; this head structure can bring with it a number of health problems. As is the case with the Siamese breed, there have been efforts by some breeders to preserve the older type of cat with a more pronounced muzzle, which is more popular with the general public. The hereditary polycystic kidney disease is prevalent in the breed, affecting almost half the population in some countries.


forth is turkish anggora

telinga lagi besar dari muka :P ohoh..

putih lagi ^^


Turkish Angora Cats have a silky (originally white), medium-long length coat, no undercoat and fine bone structure. There seems to be a connection between Ankara Cats and Persians , and the Turkish Angora is also a distant cousin of the Turkish Van. Although they are known for their shimmery white coat, currently there are more than twenty varieties including black, blue, and reddish fur. They come in tabby and tabby-white, along with smoke varieties, and are in every color other than pointed, lavender, and cinnamon (all of which would indicate breeding to an outcross).
fifth is siamese
gelap di telinga, muka, ekor n kaki :D

doremon? ehee..
The Siamese is one of the first distinctly recognized breeds of Oriental cat. The exact origins of the breed are unknown, but it is believed to be from Southeast Asia, and is said to be the first cat to take callers. In Thailand, where they are one of several native breeds, they are called Wichien-maat (วิเชียรมาศ, a name meaning "moon diamond" ). In the 20th century the Siamese cat became one of the most popular breeds in Europe and North America.

comel sangat kan kucing-kucing ni.. ^^ yang kat umah tu xpasti la jenis pe.. kucing korang plak kucing baka ape ek??

p/s : thanx to google image  for the pic =)

Sunday, January 9, 2011

gulliver's travel & rayyan fantasi

luahan rasa emy'n at 8:15 PM 2 kata-kata Links to this post

Assalamualaikum :)

hari ni ahad kan.. means cuti hujung minggu.. ^^
well, memang nak keluar pon hari ni.. ingat nak tengok cerita damping malam..
tapi tengok Gulliver's travel plak.. hoho..
ni sebab waktu last damping malam kul 2 petang.. sampai2 leisure mall tadi da dekat 2.40..
rugi je kalau masuk damping malam kan..

anyway, korang mungkin pernah dengar pasal gulliver's travel ni..
masa kecik2 dulu.. kira ni macam story cinderella ngan puss in boots (kot?)
sebab mak kate ni macam cite dulu je.. cite buku..
betol la kot.. searching google tadi n terjumpa ni...



Gulliver's travel by jonathan swiss








jack black
well, cite ni mengisahkan seorang pekerja bilik mel, Gulliver yang cuba mengurat orang atasan iaitu darcy (amanda), 
dia ni berbohong pasal melancong n menulis artikel .. padahal dia boleh je berterus terang ngan darcy..
sampailah darcy menyuruh Gulliver pergi ke Bermuda dan wat artikel pasal pelancongan di sana..
sampai di tengah laut bermuda, muncul satu pusaran air yang besar sekaligus menyebabkan kapal yang dipandu hanyut dan hancur dipukul ribut ombak.. ( ade ke ribut ombak?) huhu..




amanda peet n jack black
then,, bla, bla, bla.. ( malas la nak cite) huhu..sebab cite ni da lame kat wayang.. dari 23 disember lg..
(mesti ramai da tengok kan?) :D

overall, cite ni best la.. kelakar and ada nilai-nilai jugak.. ^_^ lagi satu yang best sebab ada emily blunt..
love her accent :) betol2 menjadi watak princess die..
before ni tengok cite queen Victoria kat channel 413 =)

emily blunt

lepas habis wayang pulak, pegi popular jap.. fikir2 nak beli cite mikhail.. Ramlee Awang Murshid punye..
last2 beli cite ni je.. rayyan fantasi.. yang ni latest  2011 ^^ 


masuk ni baru 2 je novel Ramlee Awang Murshid yang dah ada.. da tak rasa nak beli novel cinta sebab bosan..
sume jalan cite cam sama je.. for me la.. 
tapi kadang-kadang baca jugak.. n banyak kali pinjam orang punye .. hehe..

daa, esok kelas bagi minggu ke2 :) perjumpaan rumah sukan.. dan perjumpaan unit uniform jugak..
27 nanti ada larian mesra (-_-!) wuhuu.. 

sekian...

p/s : sume gambar google.. tQ google ^^ ehee..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review