About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, January 2, 2011

2 januari 2011

luahan rasa emy'n at 12:29 AM
assalamualaikum...

bila da 2 januari 2011 ni.. rasa cam cepat sangat cuti ni habis.. huhu
dulu masa baru start cuti on 16 Nov 2010 terasa agak lama.. :P
well, 12.30 tengahari nanti akan naik bas dan bertolak ke KL..
gudbye Johor :') gudbye my hometown - Layang-Layang :D
cuti ni seronok dan tenang je di rumah..
takpe2.. cuti yang akan datang saya tetap akan pulang lagi.. ^^

nah, pasni akan jumpa rumet (gamba dibawah) semula ^_^ n jumpa kawan2 jugak..

from left - emyliza (me) , azmalina (rumet) ^^
p/s : masih sedang mencari mood untuk balik KL -___- oh KL, please be nice to me ya :')

6 kata-kata:

~miss nusafara~ said...

nama awak lebih kurang sama ngan roomate..hehehe..selamat kembali jd cekgu!!!!

emy'n said...

hehe.. same sbb ade konsona m, z dan l.. :PP selamat untuk ell jugak ;)

Gentleman Frog said...

salam,

bila balik kampung rasa mcm nk minta tukar, bila balik bertugas tak jadi pula (-_-"

THE EVIL EAR

shahjiehan said...

beestnya jd cikgu~ hehehe..

folow blog awak ea..~

Amna Jia said...

ramaikan yang hadir perhimpunan mingguan tu. hehe

mlm ni blok D ada perjumpaan~

emy'n said...

okey ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review