About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Wednesday, January 19, 2011

heart

luahan rasa emy'n at 11:14 PM

lately, heart always been like this =(

sama ada sedar atau tak... kadang-kadang perkara kecil pon boleh jadi sebab..

hmm.. selalu juga dengan orang terdekat.. maybe kebiasaan yang dilakukan tu dirasakan tak beri kesan apa-apa.. tapi sebenarnya kesannya lagi dalam dari yang lain-lain :/

orang lain takkan tahu selagi tak rasa sendiri perasaan tu.. tapi yang pastinya semua orang punyai tahap sensitiviti yang berbeza-beza kan?

tak tahu la kenapa.. sebab aku sensitif sangat or sebab orang sekeliling yang aku rasakan melampau.. apa-apa pun, aku lagi suka ambil reason yang pertama..

orang selalu cakap, sila pandang diri sendiri dulu sebelum nak pandang orang lain.. betul kan? sebab tu sekarang ni aku lagi suka diamkan apa-apa.. malas nak bising or bangkitkan apa-apa hal..

kadang-kadang juga air mata tu rasa murah sangat bila asyik keluar je.. :( 
tapi bagus jugak sebab dapat rasa kepuasan selepas tu..
dan air mata tu sebenarnya satu kekuatan .. bukan kelemahan :')

erm.. last word to myself.. just smile sebab senyuman tu akan menceriakan hari-hari kita..
hidup ni mesti diteruskan walau ke mana pun kita melangkah..
walau dengan siapa pun kita bersama...
walau dalam situasi apa pun yang kita hadapi..
walau rasa benci dan sakit sekali pun..
walau rasa sayang dan rindu macam mana pun..
sebab HATI kita sendiri yang akan menanggung semua tu..
and ALLAH knows.. HE knows the best for us..
insyaAllah .. everything will be alright some day...
:')


nukilan,

sekeping hati =')

2 kata-kata:

Asrul "iLham" Sany said...

rasa u akan ok ye...

p/s : tgh cuba melupakan 'kesedihan' dgn sibukkan diri dgn keje

emy'n said...

insyaAllah :)

btul2.. kne sibukkan diri ngan keje2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review