About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, February 19, 2011

wishlist

luahan rasa emy'n at 1:31 AM



bismillahirrahmanirrahim =)


just want to share my wishlist 
blackberry bold 9780 
 blackberry ^^ erm, tak tahu la sejak bila suke blackberry.. sebab macam very nice :D 
apa-apa pun, suka model yang biase je, bukan flip or slide 
sebab orang kate handphone macam tu sensitif..
touch screen pon xmo, sebab orang kate makan bateri banyak
(sume orang kate sebab aku pakai handphone biase je) huhu 

yang bestnye blackberry ni, ade messenger sendiri. tapi sesama BB saje la.
well, ade je kawan-kawan yang pakai BB, cume tak ramai..
lagi ramai pakai nokia n SE..




xperia mini pro
sony ericson, this one pon nice jugak.. tapi die slide tepi, yang penting ade keypad..
bile da ade kat tgn orang ni, nmpak cam ala-ala kalkulator plak.. haha..
ape la >.< 
sekarang ni bayak sangat hp best2
cume xtau je nak pilih mane satu..
tp yg paling penting duit la kan.. sebab nak kene keluarkan..
adeyh.. paling sikit 1 K @_@


ciri-ciri hp yang dikehendaki

  • keypad qwerty
  • wifikege
  • bluetooth
  • mp3 & radio
  • camera * at least 3.2 MP * (xkisah sebab da ade cam digital nikon) 



p/s: saje gatai mintak abang surveykan kat Klang :P entah bila nak dapat pon xtau lagi.. paling cepat pon sem depan .. haha.. itu pun, dengan permission..

p/s: mak, maaf la, mimin memang sayang duit.. tapi teringin nak pakai handset canggih.. *_* huhu..

1 kata-kata:

abu muaz said...

salam... tahniah sudah makin ramai pengikut sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review