About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, March 28, 2011

assignment!

luahan rasa emy'n at 11:43 PM
bismillahirrahmanirrahim :)

firstly, glad to have 100 followers.. hehe.. alhamdulillah.. tak ade la banyak mana pun, tapi banyak la jugak..
sebabnya blog ni just untuk suka-suka diri sendiri je kan :P just biasa-biasa..

.
.
.
.
.
.
.
.

actually, nak tulis assignment2 yang kena submit dalam minggu ni.. phew~
yang da lepas just matematik (MTE 3102) ngan justifikasi pelan kelas 3D (EDU 3104)

so this week :

29 or 31 Mac: pembentangan pelan kelas 3D
30 Mac = hubungan etnik (WAJ 3106)
31 Mac = refleksi EDU -PBS- (EDU 3104)
1 April = pentaksiran pemulihan ( PKP 3106 )

next week:

5 April = pend. disleksia (PKP 3105)
persembahan simulasi (EDU 3104)
8 April = kaedah pgajaran BM- (BMM 3117)
BMM - micro teaching pairwork presentation (smpai prtgahan april)

lepas tu, bila da abes assignment2 sume, mula la bz nak wat fail.. >.<
da biasa da sebenarnya, tapi cam biasa tiap2 sem mesti ade perasaan camni..
nak bebas.. huhu :PP

tapi kalau time cuti memang best .. lagi2 time cuti akhir sem.. lagi2 bila november & disember..
heaven betul duduk rumah ^^


oh well, pic was taken on early March, masa g PBS.. dok rumah la jugak kan walaupun rumah kawan.. hehe :PPP
erm, nak g gunung ledang lg.. masa ni pergi xdapat mandi :(


footnote: pasan x, keje EDU 3104 sampai 3 >.< huhu.. dengan pelan 3D lagi.. 
tengok la, macam2 yang trainee teacher kena wat untuk esemen .. da boleh jadi arkitek (joke) hehe..
owh, makin naik sem makin mencabar rasenya,, belum praktikum lagi ni..
hope sumenye OK nanti , ^^ insyaAllah

2 kata-kata:

amna said...

lain lain masa g la turun tgkak. leh mandi g.ledang . sejukk tau~~

emy'n said...

huhu.. act, x bpe suke waterfall ;P sejuuuukk sgt =.= rse xcited je bile g sane.... hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review