About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, March 11, 2011

menawan hati

luahan rasa emy'n at 11:08 PM

bismillahirrahmanirrahim :)

pertama sekali, bersyukur ke hadrat Ilahi kerana sudah menghabiskan PBS 3 dengan jayanya ^^
sebenarnya, da macam lebih kurang sama je ketiga-tiga PBS ni, 
cuma tempat & situasi je yang beza.. tapi PBS 1 & 2 buat sekolah yang sama..
so, xde rasa perubahan sangat la kan.. hehe..

kali ni, jauh sikit pergi sampai ke Muar. lebih spesifik lagi dekat bukit gambir, or Ledang..
:) berbeza dengan sekolah dulu yang mana muridnya sikit je.. dalam 211 orang..
setiap darjah just ada satu kelas je, blok nye pon kecik n tak penat nak berjalan.. hehe

lagi, erm, ,,,, bla bla bla..
penat la nak cite panjang2.. :P
tapi nak share je yang ada someone telah menarik perhatian..
jeng jeng jeng :P
.
.
.
.
.
.
.
bukan orang dewasa, bukan guru di sana..
tapi seorang kanak-kanak tahun 3 ^^
hee.. nothing la, just suka kat dia sebab gaya dia macam orang besar da..
ngeh3 -__________-!
ni dia, muhammad farid..
saya suka dia sebab dia nampak nerd >.<
huhu.. da besar nanti mesti kacak kan ;) hee..

belajar rajin-rajin tau dik, panjang umur jumpa lagi..
:DDDDDD

specky boy :)

last day, pakai baju melayu :) dengan songkok..   

3 kata-kata:

Kayun said...

haiseh..msti bestkan dok ngan budak2 tu..hehe

Nur Hamiza Musa said...
This comment has been removed by the author.
emy'n said...

best :) pengalaman kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review