About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, March 20, 2011

tag suka-suka

luahan rasa emy'n at 10:48 PM
assalamualaikum :)
terpaksa jugak letak smiley dengan harapan akan tersenyum sambil wat tag ni.. hehe :P
mood suam-suam kuku -baru naik sekolah..eh, baru habis cuti- :P
niway, thanx to my dear mawin yg tag I ^^ da seminggu lepas dia tag..
sorry sebab baru nak buat.. ni pon da xtau nak update pasal pe kat blog =.=
 
 
1- Adakah kau rasa kau hot?
hot? panas ke? hehe.. mesti la tak, aku rasa aku sweet ^.~ haha.. tak la, rasa biasa-biasa je.. seorang gadis biasa.. chewah~ >.<


2-Upload picture kau dari pc
 

 

4-Cerita pasal gambar
nampak tembam & gemuk.. haha.. kenyataan buat masa sekarang.. aku rasa gambar ni mengade sebab letak spek itam atas kepala :PPP lokasi di corus paradise port dickson ..


4-Kali terakhir makan ayam
hari sabtu lepas. mak buat sarapan nasi lemak.. ada ayam goreng.. aish, sedapnya =.= (mula la teringat makanan2 yang mak masak) -x puas bercuti-


5-Lagu terakhir kau dgr
tak tahu lagi.. ehee.. sebab tengah dengar lagu macam-macam kat youtube ni :P 3G laju kat KL ni.. tapi balik kampung cam hampas.. GPRS pon cam segan-segan tau .. >.<


6-Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini
mesej ngan seseorang, pastu komen kat page kak ct :P sambil tu dengar lagu (sangat lama untuk siapkan tag ni -___-!)



7-Nick name lain selain ini
selain ini? apa 'ini' tu ek? huhu.. full name is nur emyliza.. nick name dengan kawan-kawan is EMY, nick name dengan family/kawan dari kecik/some cikgu SR is MIMIN @ MIN, ^_^.. ada gak seseorang yang panggil NUR :)


8-tag lagi 8 orang
ramai beno ko nak 8.. aku nak tag 2 orang je.. hehe

- syafiq
- mira


daa.. sekian untuk kali ini :)

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review