About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Thursday, April 21, 2011

ahad yang lalu :)

luahan rasa emy'n at 12:02 PM
bismillahirrahmanirrahim.. :) pembuka bicara..

ahad yang lalu.. 17 april 2011 ^^ 
nothing much to story about.. tapi xpe la.. nanti still ada kenangan bila belek2 blog ni even memang kenangan yang tak boleh dilupakan =)

I've met his family for the first time ^__^ hehe.. 
siyesli macam nak tercabut jantung, berpeluh-peluh macam orang tak sihat, mulut yang banyak cakap pon membisu je.. ( banyak cakap ke? ) diam tak terkata apa-apa..
yang ditanya, asal mana n kos ape je.. =.= huu.. ape taknye, si dia just mintak izin from his mom before that "ibu, nak bawak member boleh?" member? hehe.. bunyi macam member la kan... member laki :P i'm sure his ibu tak expect langsung that I was the "member".. haha.. :DD so, tak ada topik yang nak diperkatakan kot.. nak bertanya apa-apa pon punya la segan >.<
.
.
.
.
.
.
.

dipendekkan cerita, just jumpa and makan-makan je,, dekat velo je pun, x jauh mana kan.. erm.. lagipun diorang pegi lawat his adik jugak kat KISAS before tu.. dari pukul 6 sampai 7 je dekat velo.. nak balik tu ada lagi pertanyaan from his abah "johor kat mana?" ok, kira-kira semua 3 soalan je >.<
then, balik jalan kaki sampai hostel.. huhu.. (dalam hati da fikir macam-macam =.=) positif ke negatif.. dup dap dup dap.. hehe .. he said, tak pe la, nanti call ibu n tanya pendapat. uish, lagi la cuak kan.. dah nama pun ibu kan, mestilah nak yang terbaik untuk anak dia.. (just redha je la apa-apa pun) 

ahad

isnin

2 hari yang penuh teka teki kot  =.=

tapi alhamdulillah ^__^ Isnin malam dah ada jawapan n pendapat.. itu pun, his mom yang call n bgtau.. huhu..
tersenyum lebar je sampai tidur ( dah lepas debaran sume dah ) macam-macam pesan n nasihat yang his mom bagi =) soalan pon banyak jugak la.. 


alhamdulillah ^_^ syukur banyak2.. bukan apa, just happy sebab dah dapat restu, insyaAllah.. bak kata someone, babak pertama dah selesai.. =)


p/s: hanya mampu berdoa untuk masa akan datang ^__^ insyaAllah..



 a friend asks me.. "apa jaminan die?" and I answered.. " I've met his parent, that's all"  :)

6 kata-kata:

uDanGTerBakAr said...

ahak.. best xjumpa .. =)

emy'n said...

:P berdebar-debar la..

amna said...

selamat maju jaya emy n syafiq.
faham hati masing2. im just happy for both of you :')

uDanGTerBakAr said...

tq jia.. doakan smua ok eek... =) .. wish u in goo luck to ...

emy'n said...

jia: thanx dear.. just hoping for the best rite now.. insyaAllah.. ^__^

emy'n said...

syafiq: minta dipermudahkan.. itu saje =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review