About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, April 10, 2011

happy weekend - HMM

luahan rasa emy'n at 9:31 PM
Assalamualaikum ^^

HMM stand for hikayat merong mahawangsa :)



yup, baru je tengok kat wayang.. huhu.. padahal da lame da, almost a month kan.. 

tapi xpe la, janji dapat tengok ngan tersayang ^^ hoho..

overall, memang puas hati & seronok sangat cite ni. thumbs up to KRU production.. mula-mula tengok macam bukan cite melayu :)

memang ada 'class' la.. banyak unsur lawak, orang lawan-lawan pon nampak real even banyak teknik komputer.. nak bagi bintang banyak-banyak sebab suka sangat =)
walaupun ade je yang cakap tak best .. (sebab banding ngan cite oversea kot)
lepas ni, KRU keluarkan cite horror pulak.. hope dapat tengok lagi ngan tersayang ^^ ( kamu, sila catat k) hehe..

candid >.< -di McD-



wat kamu:
- thanks for the day ^^ tolong jangan wat aku blushing bile aku ketawa kuat2.. hehe :PP




0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review