About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Wednesday, April 6, 2011

pembentangan ABM

luahan rasa emy'n at 1:01 PM
bismillahirrahmanirrahim..

saban hari makin malas nak update -______-
sume gara-gara keje yang banyak n beratur untuk submit sampai pertengahan april
nak tulis cite2 semasa pun x ade ruang waktu.. huhu..
so, ni aktiviti kelas semalam..
pembentangan ABM (alat bantu mengajar) untuk murid2 disleksia..
FYI, disleksia merupakan subjek major untuk sem 3 ni.. ;) so, kena wat sehabis baik..
tau x disleksia?? ala, yang tulis terbalik2 tu.. tapi tu common, yg lain2 banyak lagi..

ni gambar-gambar pembentangan tadi.. 1 group 4 orang ,  2 abm which are math n BM

first group

ABM bahasa

cara-cara menggunakan ABM

observe by Datin

ABM math

celik nombor by kak siti

group 2

ABM bahasa by Nadiah

ABM math by jihah n Airul

multi purpose ^^

siap ada straw lagi..

group 3

ABM 2 in 1

from left: kak ija, faezah, oma n izuwa

title: rumahku syurgaku

explanation by wa

observed by Datin ^^

group 4

ABM bahasa - kenal abjad


full explanation by us :)

love this one ^^ multiple roller - ABM math-

explanation by me :D

asyik dok gelek je benda ni.. :P

last, ade satu kumpulan lagi yang belum bentang.. all together ade 5 kump. which means 10 ABM.. 
overall, lega sgt sebab da bentang.. ^_^ tunggu sem depan lagi untuk buat ABM.. hehe

2 kata-kata:

fy said...

nmpak menarikla k.emy...baguslah..cikgu kena kreatif bru ank murid paham..all the best ya!!:P

emy'n said...

thanx farah :) yup2, memang ABM ni syarat kalau mengajar dlm kelas nnt.. huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review