About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Tuesday, May 24, 2011

2 more papers

luahan rasa emy'n at 6:16 PM
bismillahirrahmanirrahim ^__^


well, hari ni boleh senyum banyak sikit sebab paper disleksia sangat best.. huhu..


repeat, sangat best... :) syukurlah sebab soalan-soalan yang keluar tak sesusah PKP 3105 & EDU 3104..


puas hati sebab lancar je jawab soalan.. hehe.. best2.. cukuplah paper PKP semalam wat aku rasa macam x study apa2 =.= padahal sabtu ahad da start ulangkaji .. huhh.. (xtau la result nanti macam mana) 


esok pagi paper BMM plak.. n MTE for thursday.. dua2 ni lect IPG sendiri yang wat.. hope lancar jugak perjalanan esok ^__^  (sempat tido petang hari ni.. :P)


bila nak balik??  =.= fikir-fikir nak kemas barang2 n angkut sume g umah sewa.. 


huhu.. rasa cam dah besar sangat.. dah boleh kawen.. hehe.. kadang2 teruja nak duduk luar, tapi kadang2 xde rasa apa pun  >.< 


aish ~ doa yang terbaik je lah.. 


yes, I'm a big girl now! 
 21 tahun this september ~ yup, baru 21.. hehe :P 




p/s: just call en. buah hati n dengar suara malas baru bangun tido ^__^ ( tersenyum sendiri) 

5 kata-kata:

uDanGTerBakAr said...

bukan malas aaa .. tp rajin ,, hahahah ..

uDanGTerBakAr said...

sygggg kamuuuuuuuu ... tqq

emy'n said...

haha.. rajin apenye? tye x jwb.. dgr 'erm' je byk kali :PP ..

sygg kmu jugak ^__^

amna said...

hihihi.. selamat bercuti!

emy'n said...

jia: selamat bercuti juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review