About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Tuesday, May 3, 2011

contest love song

luahan rasa emy'n at 6:18 PM
assalamualaikum ^__^


lama dah tak join contest apa-apa.. lagipun before penah ni join sikit je kan.. 
tak de pon addict nak join lagi.. hehe.. 
niway, thanx to faezah coz tag me to join this contest.. 
seronok jugak kot, sebab xperlu nak bagi gambar sendiri macam contest yang lepas2..
ni just pilih lagu cinta and pertandingkan.. :P 
memang banyak pilihan kalau betul2 nak cari yang best..


contest dari cik strawberi :)

so, ni lagu yang aku pilih.. lepas fikir-fikir..

  video

tajuk : my heart
penyanyi: irwansyah & acha


for me, lagu ni simple and senang nak faham.. jiwang pon jiwang .. hehe..
sangat bermakna la senang kata.. 
daa, hope cik maizura terima penyertaan ni walaupun dah nak tutup.. :)
tQ so much

2 kata-kata:

MaIzUrA said...

Good Morning, TQ Join My Contest.. Sila Cek Nama Anda Di Entry Contest Ya..Good Luck

emy'n said...

^___^ tQ for accept ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review