About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, May 29, 2011

laptop -___-

luahan rasa emy'n at 1:30 PM
bismillahirrahmanirrahim..

xtahu kenapa.. tiba-tiba je window error.. =(
first day sampai rumah.. sampailah sekarang ni. hari ke-2 di rumah..
jumaat malam error, tapi pagi sabtu ok balik dah.. bila on semula sabtu malam error lagi..
hari ni ahad, error balik -__-

please be kind to me laptop >.<
hurm.. da 2 kali bagi nyawa baru kat awak.. nak kena bagi lagi ke.. =.=
dari window vista sampaila awak jadi window 7 kan..
cian awak.. adeyh.. macam-macam kerja awak da wat..
sejak 2 Ogos 2008 sampai sekarang kan :')
please2, dalam masa terdekat akan hantar awak ke ICU k.. tolong bertahan..
harap dapat berkhidmat lagi sampai 2013.. :D (ingin bersama kamu sampai tempoh masa itu)
terima kasih banyak2 sebab sangat berjasa..
maaf kalau tak menjaga awak dengan baik.. mungkin awak kena virus sebab saya xpandai pakai antivirus tu T_T.. banyak virus yang xboleh delete.. maybe terlepas ke mana-mana sistem awak kan..

lepas ni kalau awak sembuh, saya xkan beratkan harddisk awak yang kecik comey tu :'(
akan transfer sume2 files ke harddisk seagate yang besar tu k..
I promise u dear lappy :D
please hold on.. love u so much..


p/s : my first and only laptop yang ayah belikan.. mestilah sayang sangat kan :')



aspire 4715z
belum puas lagi bersamamu :(



2 kata-kata:

amna said...

die nk cuti cm tuan dia juge. kasi rehat sehari dua. laptp ak pun jp2 mati coz overheat ;'] kikiki

emy'n said...

hehe,, jap ok jap x ni.. mmg nk kna 4mat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review