About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, June 13, 2011

the tortoise

luahan rasa emy'n at 9:57 PM
bismillahirrahmanirrahim..


bulan ni dah masuk 7 bulan bela 2 ekor kura-kura ni ^__^ ..
dari kecik sampailah dah sebesar tapak tangan..
rumah pun dah besar.. seronok je tengok tak berhimpit-himpit..



yang besar betina, yang kecil tu jantan =)


dalam bekas tu makanan dia k..


atas badan sang jantan ni macam jalur-jalur hijau ;)


tadaa!! zoom in.. huhu.. yang besar ni dah pandai nganga2 mulut nak menggigit orang.. lagi-lagi time gosok cengkerang dia (nak hilangkan licin)


pandai plak diam.. selalunya menguis-nguis tangan mintak lepaskan :P


see, hampir satu tapak tangan kan ^__^ semua gara-gara banyak makan.. hehe

lagi satu habit diorang ni, suka berkepit.. huhu.. yang kecik kat atas, besar kat bawah.. niway, tak tahulah akan bertelur ke tak sebab tak ada pasir dalam rumah ni :P akan difikirkan nanti kot.. agak2 camne ek telur kura-kura? @_@ besar telur cicak? nanti search google ;)

daa.. 

2 kata-kata:

airul_chobits said...

disebabkan oleh line tenet yg sangat lembab, just leh bce words je..pic nye x kuar2 smpai ke sudah..haha..

emy'n said...

huhu.. nnt bleh tgok lg airul.. ni pon line slow, nak xnak je nih :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review