About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, July 23, 2011

kesayangan baru =)

luahan rasa emy'n at 11:45 PM
bismillahirrahmanirrahim :)


tersenyum lebar n berbunga hati lepas dapat 'buah hati' baru.. 
bersyukur sangat sebab dipermudahkan dan direstui mak ayah.. 
huhu.. (ayat cam apa je kan) :P
walaupun 'tangan kedua' .. tetap cantik lagi, nampak baru lagi :)
sekarang ni pun masih berkenal-kenal lagi untuk saling jatuh cinta.. haha.. 




en. abang jangan marah tau.. hehehe :P
kamu tetap yang pertama :DD


mine :)



ego s
sebenarnya, tak berapa expert bawa skuter, senang kata tak sentuh langsung skuter ni since dapat lesen D n B2 on 2008.. penah sekali dua je try skuter angah kat rumah.. sangat tak selesa.. huhu..
sebabnya dah biasa bawa motor gear kan.. da tau nak tukar gear bila, turun bukit camna, naik bukit camna.. senang kata sedap la bawa moto =) 

la ni, nak pakai skuter sebab senang nak gerak.. lagi-lagi sebab berbaju kurung ke kelas.. hehe.. 
sopan la sikit kan en. Syafiq ? =) lagipun rasa cam lagi comel plak bawak skuter.. haha .. :PP  niway, tQ bawakkan skuter dari Sg besi ke BTR.. ^-^ since aku tak biasa lagi ngan skuter kan,, hehe.. sekarang ni da ok da, kami dah serasi ^__^ dah berjalan-jalan dah sekitar sini.. 
sekarang ni boleh la jadi kawan ngan CoCooN sayang tu.. :P opps, sori.. nama tu xwujud pun .. huhu

p/s : moga dapat berkhidmat ngan baik ye WaTieF.. :P haha.. *ngada jap*

                           ^____^


2 kata-kata:

Mohd Fared said...

motor ni cantik dan best!

emy'n said...

mmg best :) tQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review