About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, August 27, 2011

25 jam lagi

luahan rasa emy'n at 12:14 AM
bismillahirrahmanirrahim =)


saat entri ni ditaip, masih berbaki 25 jam lagi waktu berada di sini, di Ipoh.. 


means, pukul 1 pagi ahad akan bertolak pulang ke Kluang ^__^ can't wait..


seminggu dah kat Ipoh ni, selesai buat PBS terakhir.. alhamdulillah.. sem depan get ready buat praktikum plak.. 


nak balik rumah, nak raya puas-puas.. haha.. even dapat beberapa hari je kan =P jadi la.. 


sebab lepas tu pulun esemen habis-habisan @_@


tiket bas untuk pagi esok

p/s : insyaAllah still collect duit raya tahun ni =) tahun-tahun terakhir dapat duit raya.. hehe

3 kata-kata:

amna naziha said...

1am?
dijangka sampai kluang kul bpe tu?

emy'n said...

7 pagi.. insyaAllah :)

amna naziha said...

alhamdulillah..
akhirnya selamat tiba kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review