About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, August 7, 2011

assignment kembali

luahan rasa emy'n at 1:11 AM
bismillahirrahmanirrahim..


baru je tadi siapkan BBM untuk kemahiran mengarang bagi amali subjek PKP sem 4 ni .. alhamdulillah, siap pun kerja tu.. tapi banyak je kerja lain yang menanti untuk minggu depan, PBS .. dan kerja kursus yang semuanya nak hantar lepas raya @_@


ni list kerja kursus yang kena buat sem ni.. ngan tarikh submit 

kaedah pemulihan BM I (PKP 3107)  - 9 September 11
kaedah pemulihan BM II (PKP 3108) - 9 September 11
Pengajaran kemahiran BM (BMM 3104) - 15 September 11
Seni dalam pendidikan (WAJ 3107) - September 11
perancangan & pengajaran matematik (MTE 3107) - 23 September 11
Teknologi dalam pengajaran dan pembelajaran (EDU 3105) - 19 Oktober 11

banyak yang kena wat RPH, BBM/BBB dan kena jalankan ujian diagnostik dekat responden or budak sekolah masa PBS nanti.. macam sem2 yang lepas jugak :) huhu.. sem ni sem yang last untuk PBS sebab sem depan da mula praktikum kat sekolah.. (cuak) ..

fikir-fikir, nak kena struggle untuk siapkan kerja.. adeyh, kepala pening dah.. untuk minggu depan, kena siapkan boneka, amali, draft RPH dan mula cari maklumat untuk kerja kursus.. huhu.. jangan ingat budak IPG belajar relaks tak macam budak U belajar keras.. :P diorang lebih belajar pasal subjek berbanding kami-kami yang banyak pedagogi.. siap kena hantar folio subjek 3 inci, buat pengajaran mikro lagi dalam kelas dan macam-macam lah.. =.= tapi lumrah la student kan.. =) bakal cikgu InsyaAllah... err, time study memang mencabar, kat mana-mana pun kan :)



owh, 19 hb dah kena siap-siap bertolak ke Ipoh =) kena buat semua-semua yang perlu bawak untuk PBS nanti.. barulah budak-budak seronok.. hehe .. 

ok la.. sampai sini je, harapnya dapat jalankan tugas-tugas ni dengan baik walaupun berpuasa ^__^ (kena senyum untuk bagi mood positif)

p/s : petanda nak kena migrain sudah datang.. =.= aduhh.. lama dah tak kena, sabar aje la.. 

shortform ~

BBB - bahan bantu belajar
BBM - bahan bantu mengajar
PBS - pengalaman berdasarkan sekolah
RPH - rancangan pengajaran harian
IPG - institut pendidikan guru 

6 kata-kata:

asamasin said...

sng je.. :D

fy said...

goodluck k.emy:)..semoga jd cikgu yg cemerlng insyaallah..:)

emy'n said...

asamasin :

buatkn bole? hehe :P

emy'n said...

fy:

thanx farah :) study well too k ..

ILA HonEyBuNNy said...

banyaknya esmen...

semoga ciap semuanya..hehe

all the best...;_0

emy'n said...

tQ Ila :)

hehe.. camni la student

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review