About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, August 22, 2011

hari pertama sekolah

luahan rasa emy'n at 9:10 PM
assalamualaikum..

pejam celik pejam celik dah 4 hari kat ipoh ni =)
means ada 5 hari lagi untuk dihabiskan dan pulang ke Johor untuk aidilfitri..
sekarang ni tak perlu nak fikir pasal baju raya dan keperluan raya bagai..
sebabnya awal-awal lagi hari tu dah pergi survey, beli terus baju raya.. (nak matching2 gitu ngan dia) =P
masa balik rumah hari tu pun ada beli lagi =)

hari ni hari first pegi sekolah, ^__^ rasa seronok sebab view kat sekolah ni cantik.. bergunung-gunung macam cameron .. huhu
just take a walk ngan fiqa, tak jauh pun sekolah ni.. dapat exercise sikit kan.. 
lagi satu perkara, dapat nyanyi lagu negeri perak =) huhu.. dah 3 kali asyik nyanyi lagu Johor.. 
cikgu2 pun so far so good ^__^ rasa penerimaan tu ada..
overall, dapat la buat ujian bacaan hari ni ngan budak2 pemulihan..
tapi masih tak siap, esok mau sambung lagi.. 


kelas an-nur

2 kata-kata:

amna said...

alamdulillah..
dah habis hari ke-2 kan?
aku esok masuk hari ke-4 & berbaki sehari lagi lusa :D
tak sabar nak pulang beraya di Johor!

emy'n said...

selesai sudah PBS terakhir :)

get ready praktikum sem depan..

huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review