About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, September 2, 2011

21st years old =)

luahan rasa emy'n at 10:55 PM
assalamualaikum =) 

berlalu sudah 1 september 2011, genap usia 21 tahun ^__^ 
syukur padaNya kerana diberi peluang meniti hari-hari akan datang.. 
orang kata, 21 umur yang cukup dewasa, dapat buat pilihan sendiri.. usia kebebasan.. hehe 
tapi rasa macam makin muda plak.. haha =P umur, hanya angka.. kematangan tu yang lagi penting kan.. hope akan ada orang tanya camni lagi "form bape ni?" =P hee .. ( tu yang rasa muda tu) 
semalam, along belanja makan KFC..  lagipun semalam ke segamat, stay 1 malam di rumah atuk.. so, tak sempat pun nak beli kek, hajat memang nak kek.. =P sebenarnya nak kek baskin robbins, tapi tak ada jual plak kat kedai tu.. so, beli aiskrim je la..   
terima kasih sangat2 pada mak, ayah n along :)

  

 
 



baju raya hijau =) love green sebab dia kata hijau sesuai dengan diri ni :P haha..
 
tapi still suka warna biru ok.. baju raya lagi satu warna biru ^__^.
hadiah? still waiting sampai naik cuti ni.. hehe .. so glad to have him on this birthday and hope to be forever.. insyaAllah =) terima kasih sayang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review