About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, September 18, 2011

barang yang lepas usah dikenang

luahan rasa emy'n at 8:09 AM
as-salam =)


just a quick update memandangkan esemen yang belum siap, tapi kena submit esok. kalau ikutkan malas nak update blog ni, tapi terasa nak menaip something , nak luahkan sesuatu dekat kanvas maya ni =P


niway, just read something from his blog ^_^ betul lah orang cakap, kesedaran tu lambat laun akan timbul, sooner or later, sama ada kita rasa dah berubah atau belum.. hati & fikiran banyak kali tak sependapat, tapi bila hati & fikiran dah bersatu, senang lah nak buat sesuatu kan.. insyaAllah.. 

owh ye, kelmarin dia bertanya pasal entri-entri sebelum ni yang ada 'kisah lama'..
.
.
.
.
long silent.. tak delete pun dari blog..
tapi bila tanya dia balik pasal entri lama dia..
dia jawab " tak perlu nak simpan benda-benda tu, sekarang dah ada yang lain kan, yang lebih penting". =.)
ok, siyes terharu -dalam hati la kan- sekarang dah delete dah dari blog 
I already have u kan syg :)

dan sekarang terfikir, barang yang lepas tak usah dikenang.. memang dulu pernah cakap kat dia.. masa berjalan, jauh dah.. tapi aku tak jalan-jalan lagi  =( almost a year macam tu.. kalau orang lain, mungkin dah sampai jauh kan.. huhu
tapi sekarang ni, dia lah yang special, yang tiba-tiba wujud rasa kasih :P

dear syafiq,

terima kasih sebab menemani aku berlari sejauh ni  =)
dah tak ada dah cerita pasal dulu-dulu lagi.. sekarang ni semua kisah pasal kita 
just masa sekarang & masa depan.. 
kenangan-kenangan lepas semua dah tak ada bukti pun.. yang ada pun cuma secebis dalam ingatan.. yang memang tak boleh lupuskan 100%

tak kisahlah masa lepas kamu tu..
setiap manusia berubah kan ^__^ kematangan tu akan datang sendiri, sikit-sikit seiring dengan masa..
I will keep my promise on u =)
janji, akan jaga apa yang dah ada ni sebaiknya...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review