About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, September 5, 2011

sahabat terbaik

luahan rasa emy'n at 10:12 PM
bismillahirrahmanirrahim..


kesempatan dapat free call 8pax digunakan sebaik mungkin.. hehe
petang tadi, telefon diyana as I miss her so much =) dia kawan gelak ketawa, nangis sama-sama, gado sama-sama masa sekolah menengah dulu.. she used to be a very good penasihat .. and still be ^__^ 
seronok rasa dapat bual macam-macam, dengar cerita & dapat nasihat sekali gus jadi tazkirah dalam diri..
insyaAllah..


yana, 
bersyukur sangat dikurniakan seorang sahabat macam yana ni.. as we grow up, banyak perkara yang terjadi, banyak jugak pengajaran yang kita dapat kan.. semuanya mematangkan.. =)  sekarang ni, walaupun masing-masing jauh.. tetap dekat dalam hati.. (she's still studying at Unisza)
semoga sayang aku yang sorang ni bahagia selalu, dikurniakan kesihatan yang baik, kejayaan dalam apa-apa pun dan dipermudahkan setiap urusan ^__^ 


cepat-cepat lah urusan yang tu ye.. insyaAllah =) tersenyum je bila yana cerita bab-bab tu.. alhamdulillah .. semoga kekal sampai akhir hayat.. jangan lupa hantar khabar berita tau.. oh ye, lepas solat tadi teringat pesan yana, sedekahkan al-fatihah buat bakal suami (even kita tak tahu siapa jodoh kita tu), doakan bakal anak-anak kita (even kita tak tahu berapa orang & macam mana ragam mereka ni) doa banyak-banyak =') 


and still, ayat yana masih dalam ingatan " Allah beri apa yang kita perlu, bukan yang kita mahu " .. ^__^ indahnya hidup, semua-semua yang berlaku memang ada hikmah.. terharu sangat dengar nasihat dari sahabat kita ni tau.. sejuk hati =) bertuah insan yang bakal jadi teman hidup yana nih.. =) thanx sangat-sangat sudi kongsi cerita .. macam-macam cerita..


sekarang ni, terngiang-ngiang lagi tutur bicara yana tu =') rindu.. esok nak telefon lagi ea.. 



1 kata-kata:

ID said...

nak tahu perkhabaran apakah itu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review