About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Thursday, November 24, 2011

bermulanya cuti

luahan rasa emy'n at 10:19 PM
bismillahirrahmanirrahim..

24 November 2011, baru dapat jejak kaki kat rumah pukul 6.30 petang tadi :) kononnya sibuk pegi Kedah untuk program anak angkat 5 hari lepas.. tapi siyes, masa bangun pagi tadi kat rumah sewa sorang-sorang, terfikir-fikir lagi rumah mak kat Kedah .. huhu.. terkejut bangun pun sebab dapat call dari buah hati yang nak balik jam 8 pagi ... dapat jumpa kejap & pesan2 cukup la kan ^__^

12.30 gerak g TBS sorang-sorang.. biasanya ada orang jemput dalam LRT, tapi tak pe la.. :P angkut beg, angkut helmet sekali.. hehe.. semangat bawa helmet sebab Ego S dah kat Johor.. selamat sampai hari Rabu petang.. :) pergi TBS pun ada tujuan untuk habiskan duit dalam kad yang en Syafiq beli hari tuh.. nasib la belek2, valid 60 hari je dari tarikh beli kan.. bukan selalu pun pegi makan kat foodcourt..


nah, chicken chop + onion ring + iced lemon tea

nak makan banyak-banyak tapi tak dapat abeskan onion ring pun.. huhuh.. then, naik bas pukul 2, sampai stesen 5.30.. naik bas lagi, sampai pukul 6.. last sekali ayah jemput, sampai rumah pukul 6 suku macam tu.. 

akan menikmati cuti sampai akhir disember.. wuhhuuu :D

p/s: cerita manis di Kedah akan menyusul kemudian ^__^


2 kata-kata:

Ihsan Arifin said...

onion ring sodappppppp

emy'n said...

sedap tapi pahit.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review