About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, December 18, 2011

rantai kunci angry bird

luahan rasa emy'n at 9:59 PM
salam,

kenal tak dengan angry bird? =) game yang famous lately ni kan.


ni yang mula-mula keluar, dah pernah main dah .


 ni angry bird seasons, .. main game ni tak habis sebab tak lepas-lepas dalam halloween tu :P last-last give up 



angry rio. latar belakang rio de jeneiro.. yang ni baru sikit sebab angry bird kena lawan monyet-monyet nakal dan lepaskan burung-burung dalam sangkar. siyes comel =)



6 angry birds. yang latest tambah burung biru besar. gambar dalam rio tu. me like burung hitam ^__^


kisah key chain

17hb, mak & adik pegi KL untuk ikut rombongan pelajar asrama form 5. bila balik, dapat ole-ole.. huhu.. ada selendang dengan key chain. tapi comel sebab key chain angry bird. angry bird warna kuning. siap ada nama 'mimin' lagi.. nice ^__^




suka sangat dapat ni :) bila tanya kenapa tak belikan warna hitam? adik jawab tak sempat nak pilih-pilih.. 
hmm
tapi ok la kan.. sebab ada nama, kalau beli hitam mesti tak nampak nama tu.
ataupun, nama tu warna putih..

thanx miza dan mak =)


p/s: akan cerita lagi kenapa pilih angry bird hitam :D 

bersambung...

1 kata-kata:

Gentleman Frog said...

Salam,

tak fahamlah camna burung ni tiba2 jadi hype.

http://toadjitsu.blogspot.com/2011/12/stone-soup.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review