About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, January 22, 2012

home for a week

luahan rasa emy'n at 11:01 PM
salam..

akan bercuti selama seminggu sempena tahun baru cina..

rehat-rehat saja di rumah sebelum masuk bulan februari dan siap-siapkan minda dengan kerja-kerja.. huhu

pukul 12 tengahari tadi baru bertolak dari KL. senyap sunyi jugak asrama sebab ramai yang dah balik. jangan tanya kenapa balik ahad.. tu semua kesilapan sendiri tak beli tiket awal-awal.. hehe.. tapi ok la kan dapat merasa duduk asrama waktu ramai yang balik rumah. yang tinggal budak-budak sabah sarawak je. so, balik semula KL nanti konfem hari ahad 29 Jan jam 1 tengahari.

jalan sesak selepas putra mahkota sampailah ke nilai.. >.< lepas tu tak sedar sebab tidur sampailah terjaga bila bas berhenti di R&R Pagoh. lama tidur, sakit kepala.. tengok jam dah pukul 3. bas gerak tadi pun agak lambat dalam 12.25. untung encik abang tu sebab dia dah sampai temerloh n tunggu abah dia jemput. padahal bas dia pukul 1 tau :P ish2.. pukul 4 macam tu baru sampai stesen bas. kali ni along jemput. bila turun bas je nampak dia melintas jalan pergi kedai buku. lepas tu capai phone n klik je nama dia dalam call log. ehh.. asal ada jawapan padahal dia tak pegang henfon pun! =.= aku dok perhati dia sampai dia masuk kedai kot..

"hello, kat mana dah tu?" dalam hati aku dok fikir yang henfon dia misplace ke.. padahal baru kejap tadi mesej beritahu dah keluar highway..

"kat rumah la ni"

"hah, rumah?" ehh.. baru tersedar tu suara pakwe sendiri. hahah.. :P apa la aku ni. salah call rupanya. tu pun lepas beberapa saat baru terperasan :P

hahah.. rasa macam sweet je :P ok takpe, tu maknanya selalu call dia sebab tak pernah tak ada nama dia dalam call log :D

ok lah, have a nice holiday people :)


0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review