About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Wednesday, January 11, 2012

tahun ini

luahan rasa emy'n at 9:41 PM
salam..

masuk hari ni dah lebih seminggu dalam bulan Januari 2012. pejam celik pejam celik dah 11 hari bulan. semalam birthday adik yang ke 15 tapi tak wish or buat apa-apa. Yela, budak asrama kan, no h.phone. just ingat dan terfikir nak belikan hadiah apa untuk budak tu. huhu.. :P tapi tak beli lagi. tak pe la kalau lambat pun.

sepanjang 2011, banyak kenangan pahit dan manis yang berlaku di dalam hidup. semuanya membawa erti yang berbeza-beza. yang menjadikan diri ni makin banyak berfikir, makin banyak berefleksi. rasa macam sekejap je melalui sem 3 dan sem 4. padahal lama sangat sepanjang melalui sem-sem tu. sekarang dah sem 5, ada 3 sem lagi untuk tamatkan belajar ni. can't wait =) macam-macam yang dah dirancang untuk masa depan. cuma tunggu masa untuk mencapai satu persatu. semoga dipermudahkan, insyaAllah.

azam 2012, tak banyak yang ditetapkan. sebab takut tak mampu nak capai, kecewa sendiri kan. cuma, nak lose weight sikit. nak jadi macam dulu-dulu, zaman bawah 50 kg. tapi bukan senang nak turun balik bila dah naik =.=. dulu beria nak naikkan berat, sekarang nak turunkan. salah satu reason, nak jadi fit biar dapat jalani kelas olahraga sem ni dengan baik. harap-harap la tak dapat komen negatif dari lect. sebab memang down sangat kalau macam tu kan.. lagi.. nak naikkan gred untuk sem 5. sem 4 punya result naik sikit je. tetap bersyukur kerana macam-macam dugaan datang tapi dapat lalui semua dengan baik. alhamdulillah =) tahun ni juga, nak happy-happy je. nak jadi lebih memahami pada si dia. tahu dia sibuk uruskan macam-macam hal untuk larian mesra februari ni. hope semua ok ea. maaf kalau tak dapat faham beberapa keadaan = (

di kesempatan ni, nak ucap terima kasih sangat-sangat dekat mak n ayah yang memahami diri ni ^__^ juga buat along, angah n miza. walaupun jauh, tetap ada dalam ingatan ni :')

untuk muhammad syafiq, tQ sebab sudi luangkan masa untuk aku walaupun kamu sibuk kan. sayang kamu .. huhu :PP maaf kalau ngada-ngada dan selalu buat muka =.=

daa, sekian


0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review