About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, February 18, 2012

penat dan penat

luahan rasa emy'n at 1:30 AM Links to this post
salam..

lama tak update blog ni. dah bersarang rasanya.. huhu..  lama tak update sebab rasa masa tu suntuk sangat, sibuk dengan sem 5 ni..

sekarang ni 18 februari 2012. tak lama lagi KOT, ada lagi 2 minggu untuk latihan flash mob.

sabar je la, 4 kali seminggu.. 3 kali malam, 1 kali pagi & petang.. minggu ni tiap-tiap malam full dengan latihan kecuali selasa je. (khamis - silat)

tiap2 kali latihan tu mesti mandi malam-malam =.= hope tak ada apa-apa.. walaupun kadang-kadang rasa tak sedap badan ni.. hmm..

esok ada latihan lagi dari pagi sampai tengahari. ^_^ semangat2!! tetap senyum walaupun letih..

p/s: hujung minggu pun penuh dengan kerja & tugasan. nak curi masa tidur lagi... rasa dah lama tak balik Johor la.. rindu dah =(


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review