About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, March 4, 2012

almost a year

luahan rasa emy'n at 10:34 PM
salam..

lama dah tak tulis entry jiwang. lama jugak tak update blog ni, sibuk dengan event since Jan lagi =.= syukurlah dah lepas event tu (larian mesra & KOT) lepas cuti ni berpraktikum la pulak, untuk kali pertama di sem 5 ni =) harap semua baik2 je.

dah masuk bulan Mac 2012. ^__^ rasa gembira. sebab dah nak hampir setahun hubungan aku dan dia. sebenarnya tak ada tarikh yang khusus. saja je letak 9 April 2011 as it was the day that we went out together. alah, before tarikh tu ada je keluar makan sama tapi yang april ni special sikit sebab dua-dua hati tengah berputik kann.. huhu .. starting sebelum KOT 2011, dan sekarang KOT 2012 dah selesai dah pun.. alhamdulillah bahagia =) walaupun macam-macam dugaan yang datang. semua perkara tu buat kami lebih mengenali, lebih berhati-hati.

candid  



Muhammad Syafiq,
thanx for always being here with me ^__^
semua kenangan kita tetap terpahat dari kita berkawan dulu.
setahun sudah masa berlalu, banyak sangat kenangan manis dan juga pahit.
semua tu mengajar kita dalam kehidupan ni..
benar katamu susah nak pupuk rasa sayang terhadap seseorang, bila benda tu hadir kita kena hargai sebaiknya. mungkin suratan kita bila sama-sama perasaan tu mekar.. ^__^ kalau tak, mungkin tak sampai masa macam ni kan..

maaf andainya banyak kekurangan aku..
akan kucuba atasi segalanya =) yang penting kamu bahagia dengan aku..
gembira bila ada aku .. kalau ada apa-apa beritahu tau.. jangan simpan n pendam dalam hati tu
tak nak perkara-perkara yang tak patut berlaku ada dalam life kita.
nak kita sentiasa happy macam sekarang ni


p/s: I love you so much =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review