About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, April 9, 2012

minggu terakhir praktikum

luahan rasa emy'n at 9:51 AM
salam..

syukur, hari ni dah 9 April. ada beberapa hari je lagi untuk habiskan sisa-sisa praktikum fasa 1. =) walaupun pada mulanya dah give up dengan kerenah budak-budak, lama-lama dah ok dah. dah set mind, "kalau awak tak suka cikgu, cikgu lagi tak suka kat awak".. haha. (jangan ikut contoh tak baik ni :P) last week, ada observation dari guru pembimbing. overall baik dan aku pun rasa lebih yakin bila dah nak habis ni. hari ni pun kena observe lagi. esok pensyarah pembimbing plak. prepare je la apa-apa yang patut. tak boleh terlalu yakin sebab kalau tak capai mesti kita sendiri yang patah hati.. yang penting positif je. syukur dapat pensyarah dan guru pembimbing yang memahami. ^___^

tapi satu je la, fail praktikum tu macam tu je tengok. tak kreatif pun nak hias fail jadi cantik macam orang lain punya fail.. huhu. apa-apa pun kena pastikan lengkap isi fail tu. yeay, positif lagi =)

last but not least, mungkin nanti akan rindukan anak-anak murid yang boleh tahan nakalnya tu. fauzi, nadzmi, efendi, ainul, faziera n hazirah. moga berjaya dalam hidup ni k =) cikgu dah sayang kat awak semua dah.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review