About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Tuesday, May 29, 2012

babysitting

luahan rasa emy'n at 9:08 PM

usia sehari




usia dua bulan =)





 

ni cucu mak long yang ke-8. nama dia Zara Qasryna binti Azahary. lahir 18 Mac 2012. comel kan? since her mama dah masuk kerja, dan aku pun cuti sem 3 minggu ni, dapatlah peluang nak tolong jaga. hehehe.. lagipun, parent aku tak ada sekarang ni kan, buat umrah sampai 6 Jun. 

bila jaga baby ni, perlukan kesabaran :) seronok betul, dapat pengalaman walaupun sedikit.. insyaAllah dalam beberapa hari atau minggu akan dapat anak buah sendiri.. ^_^ due date kak lela (wife angah) 21 Jun. tapi harap-harap cepatlah sikit. 17 Jun aku dah kena balik KL untuk mula sem 6. hope dalam minggu depan ke. yang penting bulan 6 la kan.. sama dengan angah juga..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review