About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, June 16, 2012

my first niece

luahan rasa emy'n at 10:46 PM
bismillahirrahmanirahim..

alhamdulillah, pada umur 22 ni aku dapat naik pangkat untuk menjadi makcik dengan rasminya :) tepat 15 Jun, jam 12.47 pagi, kak lela (wife angah) selamat melahirkan seorang bayi perempuan kat HPSF muar. sekarang ni baby belum ada nama lagi. syukurlah, sempat jugak tengok baby sebelum balik kl 17 Jun. nanti bila-bila rindu or serba tak kena kat kl memang gigih la nak balik rumah sebab ada baby :))

gembira rasanya. sebelum ni timang anak kepada sepupu je. jadi makcik sepupu. cuti hari tu pun tolong mak long jaga zaraa. baby 3 bulan :) sekarang ni diberi kesempatan timang anak abang. bila dah besar sikit nanti lagi sedap pegang. kita nak gendong-gendong pun tak risau sangat sebab dah agak kuat kan :)







baik je dia tidur. :)) merengek-rengek sikit ada jugak. tapi biasa la kan baby lagi. umur pun masih hari lagi. 





ni dengan baby zaraa. nampak sangat bezanya. 1 kilo je beza ni. sorang 3.8 kg, baby baru 2.85. lebih kurang aku je masa lahir dulu. hehe. baby zaraa memang pantang nampak handphone. mata tu dah fokus dah. comel betul. lepas ni turn baby baru plak. tunggu la baby besar sikit. tak lama lagi, akhir bulan 8, akan bertambah lagi seorang baby boy. :)) insyaallah. bertambah lagi ahli keluarga haji mihat dan hajah yam. :))

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review