About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, September 1, 2012

I'm 22

luahan rasa emy'n at 8:29 PM
alhamdulillah...


hari ni 1 September 2012. ulangtahun lahir aku yang ke 22. kalau zaman dulu-dulu, umur 22 dah kahwin dah ada anak 3, 4 orang :P. tapi zaman sekarang, kebanyakan umur 22 masih berjuang di medan belajar. oh, tak termasuk yang dah kahwin dan beranak ye. tapi  termasuk yang dah kahwin walaupun masih belajar..

sepanjang usia ni, banyak betul perkara yang berlaku. baik manis atau pahit. bila kenang semula, zaman kanak-kanak lah yang paling best. dapat kek hari jadi, hadiah besar-besar. mak ayah siap buat 'party' untuk rai hari jadi :') last birthday cake masa umur 20. kebetulan buat PBS kat kampung masa tarikh tu. dapatlah merasa kek dengan kfc lepas berbuka. tu pun makan dengan mak ayah je. tarikh 1 Sept 2012 hari ni dah tak banyak bawa makna macam dulu-dulu. tambah-tambah lagi tengah sibuk berjuang dengan praktikum dan assignment. rasa sesak dada tak habis-habis. cepat-cepatlah habis study, nak merasa kerja. lepas tu kalau terasa nak belajar balik insyaAllah akan apply master plak. hewhew.. jauh angan-angan.. :P tu belum cakap lagi angan-angan nak dapat sekolah macam mana lepas posting, duit gaji nak saving untuk kahwin, beli rumah, beli semua benda yang disukai n bla bla bla... >.<

sekarang ni berada di Muar. semalam dapat makan ikan bakar kat medan selera sabak awor. thanx to angah :) dapat juga lepas rindu kat baby. dan dapat la merasa suasana rumah lepas naik cuti raya. sebenarnya mood sekolah tak berapa baik pun minggu lepas. tapi alhamdulillah dapat lepas 2 observe dengan baik. syukur. minggu depan kena dapatkan mood sekolah sebab sekolah sampai sabtu =.= dengan observe yang mungkin 3 kali. fuhh, harap semua baik-baik je. tak sabar nak habis praktikum 21 sept ni =.=! lambatnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review