About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Sunday, October 28, 2012

exam sem 6

luahan rasa emy'n at 11:36 PM
bismillahirrahmanirrahim..

sudah sampai penghujung sem 6, berbaki 2 sem lagi. entah macam mana rasa sekejap je masa berlalu. kan. padahal lama sangat rasa masa mula-mula masuk maktab ni. 5 tahun setengah. 2008-2013. insyaAllah tahun depan dah final year :)

apa-apa pun tiap hujung sem memang ada exam. sem 6 ni ada 3 paper. hehe.. dengar macam relaks je kan. memang relaks juga la nak banding dengan sem 5 dulu. 5 paper kalau tak silap.

29 Oktober 2012 - Amalan Pentaksiran dalam Matematik (MTE 3112) - 8.30 am
1 November 2012 - Sistem Bahasa (PKP 3116) - 2.30 pm
5 November 2012 - Asas Mengenal Nombor untuk Guru Pemulihan (PKP 3118) - 8.30 am

paper last tu dengar macam senang je. tapi bila belajar tau la macam mana. banyak belajar content. maksudnya kena pegang kalkulator, buat kira-kira. topik nombor perdana, LCM, HCF, prime factor dan bagai-bagai lagi.. 

hmm, tak habis penat lagi naik bas 5 jam =.= baru balik cuti raya haji







P/S : harap dapat jawab semua paper dengan cemerlang. sebenarnya rasa sedih bila tak berapa sihat dekat-dekat exam ni :') tapi semua ada hikmah. insyaAllah. semoga dapat ingat apa yang dipelajari sepanjang sem ni.  Dia maha mengetahui lagi maha mengasihani hambaNya.. 


counting days nak balik rumah lagi 9 hari :))

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review