About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Thursday, November 15, 2012

cuti sekolah

luahan rasa emy'n at 12:33 AM
tiba-tiba je tahun 2012 dah nak sampai penghujung :) maknanya, cuti sekolah dah tiba. tahun depan tahun akhir study :D alhamdulillah, semoga dipermudahkan final year di Nilai nanti. cuti sekolah mula 10 Nov hari tu, tapi 6 Nov aku dah cabut dari maktab. tak ada pun bergambar kenangan sekeliling maktab macam budak-budak yang lain. huhu. tapi tak apa la, kenangan tetap hidup dalam ingatan kan. :P last day 5 Nov hari tu sempat keluar tengok cerita Ted buat kali kedua. tu je la kenangan last dengan insan-insan tersayang. huhu.. sebenarnya tak ada kamera sejak kamera rosak jun lepas. hmm, memang nak kena beli yang baru. kalau tak sampai bila pun rasa malas je. balik awal pun sebab along jemput, penuh 1 kereta dia dengan barang-barang aku. dekat Nilai nanti pun dia hantarkan :D

malam ni baru malam keempat di rumah. sebabnya balik hari tu stay rumah angah sampai Jumaat. lepas tu pergi melaka untuk attend wedding sepupu. tapi yang belah laki . belah perempuan 3 Nov dekat sabak bernam. tak berkesempatan nak pergi sebab masih dalam exam. masa tu pun tengah musim sekolah lagi kan.  ahad baru balik rumah. malam ni juga malam last baby dina kat rumah. dina stay sini 3 malam sebab tak sihat, tak dapat ikut ibu ayah dia pergi mersing. best dapat jaga baby, dapat pengalaman macam-macam.. hehe..

since mak tak berapa sihat dari hari tu, banyak juga kerja kena buat kat rumah :) memasak, mengemas, membasuh, jaga baby.. ehem,, ,persediaan untuk masa depan mungkin :P apa-apa pun hope mak cepat sihat. :( tak senang hati tengok macam tu.. hmm..

banyak lagi perkara nak kena buat cuti ni. yang penting belajar drive.. fuhh.. bila la nak expert macam masa ambil lesen dulu.. =.= huhu..



cuti sampai akhir disemberrrr :))

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review