About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Saturday, January 5, 2013

new life

luahan rasa emy'n at 12:16 AM
salam..

dah habis dah minggu pertama kelas. tak sangka bila dapat suasana yang tak siap bila kelas masih tak ada elektrik, mendaki bukit ke kelas sambil sopan berbaju kurung serta berpayung jika panas or hujan, dan beberapa perkara lain lagi. handphone sony ericson experia tak nak detect line dekat bilik, line broadband maxis yang tak berfungsi walau dapat gprs je dan benda-benda yang lain. alhamdulillah, sekarang ni ada di rumah along. hewhew. yup, i'm going home today. enstek-seremban-melaka, dan johor esok. insyaAllah. mak masih di hospital, dan aku akan cuba untuk balik di setiap kesempatan yang ada untuk jenguk mak. semoga Allah permudahkan.

berbalik semula pada kelas. minggu pertama ni dah banyak kelas yang mula even ada 2 subjek je sem ni. yela, pensyarah memang nak rush habiskan topik sebelum praktikum 21 Jan nanti =.= assignment kena hantar 18 Jan. fuhh. memang mencabar sem ni. harap aku mampu menapak dan teruskan perjuangan yang masih belum selesai di bumi enstek ni. tak lama dah, setahun je lagi untuk menghadap alam pekerjaan.

semoga hati ini terus cekal, emosi terus tabah dan fizikal tetap kuat. insyaAllah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review