About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, March 29, 2013

cuti penggal pertama

luahan rasa emy'n at 12:59 AM 0 kata-kata Links to this post
salam..

dah nak habis cuti baru nak update blog :P biasanya laju je kalau nak update cerita apa-apa kan. tapi sekarang ni dah slow. praktikum mungkin? sampai sesak tak ada masa nak berjimba-jimba sangat. akhirnya tinggal lagi 3 minggu praktikum. penat dah -__- sekarang tinggal final observe, major & minor. tapi ada lagi 1 observe cikgu minor naik cuti ni. tak sabar nak menanti 3 minggu lepas tu exam dan cuti sem. insyaAllah ada berita baru tak lama lagi. semoga dipermudahkan.. hehe

22 Mac lepas, pengalaman baru dalam hidup ni bila mana drive sorang-sorang sepanjang balik 300 km lebih sampai rumah :) well, pengalaman pertama jalan jauh-jauh. kat kampung sendiri tak pernah macam tu lagi.. huhu. rasa macam dah expert gila bawa kereta manual (padahal highway je) :P ada la hujan sikit masa dah nak keluar tol. alhamdulillah, selamat sampai rumah dengan baik. bila dekat rumah tak bawa kereta pun =.= ayah macam tak percaya lagi. ( boleh gitu? ) :P

ok, masa di rumah adalah untuk rehat, masak, mengemas dan perkara-perkara lain yang menenangkan. harap esok dapat buat kerja. sabtu nak balik segamat, lama tak jumpa atuk. dia pun tak berkesempatan nak datang sejak arwah mak sakit. lepas tu, ahad balik maktab dah >.< bila nak habis cuti memang macam ni. rasa sekejap sangat. semoga semua urusan dan kerja-kerja maktab dapat diselesaikan dengan mudah. in shaa Allah. :')

gambar tiada kena mengena. P untuk perempuan, bukan percubaan . :P lesen dah lama full

Monday, March 11, 2013

quick update

luahan rasa emy'n at 2:41 AM 0 kata-kata Links to this post
salam..

dah sebulan lebih tak update blog. macam tak ada perkara nak tulis, walhal banyak je perkara yang difikirkan. hurmm, sedar tak sedar dah sebulan lebih tanpanya :( dah 8 minggu praktikum, tinggal lagi 4 minggu untuk habiskan. Alhamdulillah, walaupun penat masih ada ruang untuk diri sendiri.

rindu pada mak. sangat rindu. tapi yang mampu buat ialah sedekahkan alfatihah dan mengenang saat-saat indah dulu :') tiap kali balik, akan ziarah pusaranya. tapi tak mampu lama-lama, senang air mata tumpah. sekarang tengah tunggu 23hb. cuti seminggu, balik rumah. dapat teman ayah kat rumah :) and yes, I will drive. harap semuanya baik-baik je nanti.. huhu

                             
 ***************************************************************




sabtu lepas, 9 Mac 2013. ulangbulan ke 23. hampir seharian temankan Syafiq di KOT. masuk acara lagi, untuk tahun akhir ni. biasa la atlit kan :P walaupun tak dapat pingat untuk dua acara tu, tetap bangga :) lagipun semalamnya dah dapat perak dalam lompat kijang dah :D tahniah my dear! kalau dulu masa muda-muda, masuk acara trek. sekarang terer lompat, tu pun lompat kijang je, hehe. petangnya, pergi makan-makan dan tengok movie, raikan 9 hb katanya :)

ermm.. ucapan untuk 23 bulan ;)

- terima kasih atas segalanya, selalu ada saat susah dan senang, saat suka dan duka. tak pernah jemu bagi pandangan dan nasihat dan segala-galanya lah :) sedia korban masa dan tenaga semata-mata untuk diri ni :') hehe. hope dapat kekal ngan kamu sampai akhir nanti. tak pernah sangka boleh tahan sampai lama macam ni. :) tapi tu la, banyak yang serasi kot, walaupun banyak perbezaan :D ok, sayang kamu je ..


sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review