About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, March 29, 2013

cuti penggal pertama

luahan rasa emy'n at 12:59 AM
salam..

dah nak habis cuti baru nak update blog :P biasanya laju je kalau nak update cerita apa-apa kan. tapi sekarang ni dah slow. praktikum mungkin? sampai sesak tak ada masa nak berjimba-jimba sangat. akhirnya tinggal lagi 3 minggu praktikum. penat dah -__- sekarang tinggal final observe, major & minor. tapi ada lagi 1 observe cikgu minor naik cuti ni. tak sabar nak menanti 3 minggu lepas tu exam dan cuti sem. insyaAllah ada berita baru tak lama lagi. semoga dipermudahkan.. hehe

22 Mac lepas, pengalaman baru dalam hidup ni bila mana drive sorang-sorang sepanjang balik 300 km lebih sampai rumah :) well, pengalaman pertama jalan jauh-jauh. kat kampung sendiri tak pernah macam tu lagi.. huhu. rasa macam dah expert gila bawa kereta manual (padahal highway je) :P ada la hujan sikit masa dah nak keluar tol. alhamdulillah, selamat sampai rumah dengan baik. bila dekat rumah tak bawa kereta pun =.= ayah macam tak percaya lagi. ( boleh gitu? ) :P

ok, masa di rumah adalah untuk rehat, masak, mengemas dan perkara-perkara lain yang menenangkan. harap esok dapat buat kerja. sabtu nak balik segamat, lama tak jumpa atuk. dia pun tak berkesempatan nak datang sejak arwah mak sakit. lepas tu, ahad balik maktab dah >.< bila nak habis cuti memang macam ni. rasa sekejap sangat. semoga semua urusan dan kerja-kerja maktab dapat diselesaikan dengan mudah. in shaa Allah. :')

gambar tiada kena mengena. P untuk perempuan, bukan percubaan . :P lesen dah lama full

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review