About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Monday, March 11, 2013

quick update

luahan rasa emy'n at 2:41 AM
salam..

dah sebulan lebih tak update blog. macam tak ada perkara nak tulis, walhal banyak je perkara yang difikirkan. hurmm, sedar tak sedar dah sebulan lebih tanpanya :( dah 8 minggu praktikum, tinggal lagi 4 minggu untuk habiskan. Alhamdulillah, walaupun penat masih ada ruang untuk diri sendiri.

rindu pada mak. sangat rindu. tapi yang mampu buat ialah sedekahkan alfatihah dan mengenang saat-saat indah dulu :') tiap kali balik, akan ziarah pusaranya. tapi tak mampu lama-lama, senang air mata tumpah. sekarang tengah tunggu 23hb. cuti seminggu, balik rumah. dapat teman ayah kat rumah :) and yes, I will drive. harap semuanya baik-baik je nanti.. huhu

                             
 ***************************************************************




sabtu lepas, 9 Mac 2013. ulangbulan ke 23. hampir seharian temankan Syafiq di KOT. masuk acara lagi, untuk tahun akhir ni. biasa la atlit kan :P walaupun tak dapat pingat untuk dua acara tu, tetap bangga :) lagipun semalamnya dah dapat perak dalam lompat kijang dah :D tahniah my dear! kalau dulu masa muda-muda, masuk acara trek. sekarang terer lompat, tu pun lompat kijang je, hehe. petangnya, pergi makan-makan dan tengok movie, raikan 9 hb katanya :)

ermm.. ucapan untuk 23 bulan ;)

- terima kasih atas segalanya, selalu ada saat susah dan senang, saat suka dan duka. tak pernah jemu bagi pandangan dan nasihat dan segala-galanya lah :) sedia korban masa dan tenaga semata-mata untuk diri ni :') hehe. hope dapat kekal ngan kamu sampai akhir nanti. tak pernah sangka boleh tahan sampai lama macam ni. :) tapi tu la, banyak yang serasi kot, walaupun banyak perbezaan :D ok, sayang kamu je ..


sekian..

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review