About Me

My photo
tak ada apa-apa yang menarik di sini, cuma penuh dengan kisah cinta dan kehidupan

dua hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

syafiqemyliza

Friday, May 17, 2013

happy birthday dear friend :)

luahan rasa emy'n at 2:40 AM
salam. :)

yup, entri ni special untuk salah seorang kawan yang sememangnya seorang sahabat buatku. selalu buat entri pasal pakwe je. kali ni, kawan plak. hehe :P 17 Mei 2013, genap 23 tahun dah dia. semoga berbahagia selalu, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dipercepatkan jodoh, dipanjangkan usia dan jadi anak yang berbakti pada orang tua. insyaAllah.

kita memang kenal lama dah sejak masuk maktab. tapi sejak sama-sama blok B kat KL dulu, jadi lebih rapat. tak sangka pun boleh kawan baik. hehe. sebabnya diri ni tak ramai pun kawan baik. kawan biasa tu banyaklah :) best friend, boleh terima diri seadanya, baik dan buruk kita kan.

BIG 4. Kuala Lipis, sept 2011

di kesempatan ni, nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat waha sebab selalu ada bila diperlukan. kadang-kadang macam adik, kadang-kadang macam kakak. :) sudi bawa nak pergi mana-mana, ingat lagi dulu pergi putrajaya, pergi ipbm tengok teater, pergi mid tengok movie ted, makan kat luar, pergi tesco, bawak bobo cari ubat masa bobo sakit :'(  sanggup hantar pergi klinik bila demam tiba-tiba waktu malam, sudi bagi telinga dan bahu :) sudi datang ziarah kat rumah walaupun jauh dan yang paling best saat waha cakap "mak aku pun mak kau jugak emy" :') serius memang terharu. since mak dah tak ada ni memang rasa serba tak kena je selalu. mungkin sebab hilang satu doa, senang sangat nangis, cepat marah, study pun macam semangat tak semangat je :( terima kasih juga kat mak waha sebab sudi mesej and doakan untuk exam :') one day, nak ikut balik pekan k. :)) hehe.

minta maaf kalau sepanjang kita berkawan ni waha ada terasa hati or marah atau tak suka. :) kalau ada kekurangan atau kekhilafan diri ni minta maaf jua k :)


kenangan di big mug, bdr permaisuri. miss this moment :)


semoga persahabatan ini kekal selamanya :) in shaa Allah. I love u dear :D

0 kata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

me

him

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
 

Metafora hidup Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review